Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Par un ap kristietību/Korn un Dievs
 
Amada
pievienojies: 24.12.2004
Komentāri: 173
Korn un Dievs
03.03.2005 10:11
Tikko tvneta izlasiju vienu interesantu raxtu. Domaju, ka Jums tas ari varetu patikt. Ielimesu to sei. ceru, ka tas nav autortiesib parkapums... :)

______________

"Korn" ģitārists reliģisku iemeslu dēļ pametis grupu

LETA

28. Februāris (2005)
07:04

Viens no amerikāņu rokgrupas "Korn" dibinātājiem ģitārists Braiens Velšs pametis grupu, lai koncentrētos uz savu ticību.
"Grupa "Korn" ir izšķīrusies ar ģitāristu Braienu "Hedu" Velšu, kas ir izvēlējies Jēzu Kristu par savu glābēju un veltīs tam savas muzikālās intereses," teikts grupas interneta lapā publicētajā paziņojumā. ""Korn" respektē Braiena vēlmes un cer, ka viņš atradīs laimi, ko meklē."

Pats Velšs Beikersfīldas laikrakstam "The Bakersfield Californian" atzina, ka "daudzi cilvēki domā, ka es esmu traks", piebilstot, ka viņam tas ir vienalga. Velšs norādīja, ka viņam pēdējā laikā aizvien grūtāk bija sevi asociēt kā "Korn" grupas locekli, kas rada smagā metāla mūziku ar tumšu un drūmu tēlu. "Tie puiši grupā, viņi nav slikti puiši. Viņi vienkārši ir bariņš puišu, kas tiek pārdoti tādā veidā, kā to vēlas lielās korporācijas," sacīja Velšs. "Tas liek mums izskatīties kā sliktiem cilvēkiem, bet mēs patiešām esam tikai bariņš puiku, kuriem nekad nav bijusi iespēja pieaugt." Grupa pastāv jau 13 gadus un pašlaik strādā pie sava astotā albuma, kuru paredzēts izdot septembrī.

Ar Velsa liecibu varat iepazities seit!

Kripata
pievienojies: 01.02.2005
Komentāri: 87
Re: Korn un Dievs
03.03.2005 11:12
Gaisi
 
 Saraksts/Par un ap kristietību/Korn un Dievs