Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Katolicisms/sievietes loma ģimenē:)
 
podziņa
pievienojies: 15.08.2005
Komentāri: 1
sievietes loma ģimenē:)
18.08.2005 13:00
Kāda ir sievietes sūtība( audzināt bērnus, palīdzēt vīram ) cik lielā mērā?Kur paliek sievietes vēlme pašizpausties utt?
pax
pievienojies: 11.04.2005
Komentāri: 19
Re: sievietes loma ģimenē:)
18.08.2005 15:03
http://www.catholic.lv/katehisms/d5p2.html#ls
Mulders
pievienojies: 20.01.2005
Komentāri: 485
Re: sievietes loma ģimenē:)
19.08.2005 08:53
Bibeli lasi... Teixim Veestuli Korintieshiem!
Ij ar to sievietes "pashizpausmi" arii visas kjezas saakaas... paveero kaa Ieva gribeeja pashizpausties... tjipa gudraaka par Dievu, gribeeja buut kaa Dievs :) Iemaacies pazemiibu, tad arii ar pashizpausmi uiss buus kedaas!
Taisniibas labad, tas pac arii uz viirieti attiecaas... lai iemaacaas sievu miileet, cieniit, sargaat, kaa vaajaako... bet kas arii ir muuzhiibas liidzmantiniece un Kristuu nav nedz viiru nedz sievu! :)
Arquata
pievienojies: 19.03.2005
Komentāri: 38
Re: sievietes loma ģimenē:)
20.08.2005 02:18
Kausies, MULDER, tavu teikto var uztvert diezgan apvainojoshi(pirmaam kaartaam Tev arii izteikties vajadzeetu iemaaciities , par pazemiibu runaa te...).Peec Tava teiktaa sanaak, ka sievietei vienai vajadzeetu maaciities pazeemiibu, un, kas tad ir viirieshi - pasules naba?!!!!!!Nez kaapeec sievieteem visvairaak nodara paari tieshi viirieshi ,un galvenokaatr VIIRIESHI no pashu gjimenes, ja nemaldos vairaak nekaa 80%. Taada ir taa pazemiiba - luuk te es esmu un tagad dari ar mani, ko vien gribi?...Kur paliek tie, kuriem jaaaiztaav vaajais dzimums?

Un par to Ievu...Tu jau arii nezini, kaa tur bija. varbuut Aadams visu dienu slaistiijaas apkaart un tad teica:"Nu , Ievinj, dod man eest,"bet visu dienu straasdaajot daarzaa, nebija neko uzspeejusi sataisiit, taadeelj pakjeera pirmo, kas gadiijaas pa rokai(tas tikai taad "kreisais" piemeers). Un ja jau tas VIIRIETIS - AADAMS bija tik GUDRS,KO TAD EEDA.????Ne Ievai vieniigai bija teikts, ka no TAA koka nedriikst eest!!!Latviehiem ir taads labs teiciens:"Ja KAADS LEKS AKAA,TU ARII LEKSI LIIDZ...?"
Mulders
pievienojies: 20.01.2005
Komentāri: 485
Re: sievietes loma ģimenē:)
20.08.2005 10:41
Par laimi tava uztvere man neuzliek pienaakumus. Tas kaut ko uztver ir tava probleema. Savukaart es savaa komentaa arii noraadiiju, ka viirietim buutu jaapilda vinjam dotaas noraades, kas, kaa tu taisniigi noraadiiji, shodien nenotiek.
Tachu par Ievas un Aadama attieciibaam tu man sabrauci augumaa, jo ja Adams buutu slaistiijies, tad greekaa krishana JAU buutu notikusi. Tu aciimredzot par Aaadamu spried peec taa, kaadi tev apkaart viriieshi.. man zheel..
Bet gan Paavils saka
1 Kor 11
8 Jo vīrs nav no sievas, bet sieva no vīra.
9 Jo vīrs nav radīts sievas dēļ, bet sieva vīra dēļ.
Taakaa ej un ar viņu strīdies
Taapat palas Peetera 1o veestuli 3 nodalju!
emils
pievienojies: 30.12.2004
Komentāri: 87
Re: sievietes loma ģimenē:)
20.08.2005 13:45
ehh...

tas ir ljoti sarezgjiits jautaajums...
katrai gjimenei ljoti individuaals, bet viena lieta ir gana noteikti...

ir jaabuut konsekvencei...
sieviete nevar iet taa kaa tanks un taa arii uzvesties visur un sagaidiit, lai viirietis pret vinju izturaas kaa pret sievieti...
savukaart, ja viirietis pret sievieti izturaas kaa pret meebeli, vinsh nevar sagaidiit, ka sieviete pret vinju iztureesies kaa pret viirieti...

ja ir bardaks vispaareejaa sapratnee par lietaam, tad rodaas bardakainas gjimenes...

Es sheit runaaju personiigi, mans viedoklis nav Bibeles viedoklis...

Bibeles viedoklis ir ideaals un ja visi peec taa arii dziivotu, tad buutu vieta gan visaam pashizpausmeem utt utjp... (bet mees neviens neesam ideaali)...
 
 Saraksts/Katolicisms/sievietes loma ģimenē:)