Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Katolicisms/
 
imelda
pievienojies: 03.04.2005
Komentāri: 66
17.01.2006 11:06
BatsebaJ

 

Iepazīstoties ar diskusijas sākumā minēto vēstuli u.c. materiāliem par minēto kustību, vēlreiz pārlasot diskusiju, smaidu galvenokārt par sevi,...tomēr arī par mums visiem.

 

Anselms Grīns raksta: „ Humors nav tikai vienkārši labs garastāvoklis. Humors ir spēja pārvarēt konkrēto situāciju arī tad, ja tā ir šķēršļu pilna. Humors tādējādi ir vienlaikus izlīgšana ar realitāti, kamēr ideālists no tās bēg un turpina celt gaisa pilis.

 

Atļaujies būt tāds, kāds esi, un pasmaidi par sevi, kad atkal ir gadījies sevi „pieķert” visu uztverot pārāk nopietni, ar saboztu seju.”

 

 Jāatzīst, ka „pieķēru” sevi.

 

_________________________________________________

 

Cik labi, ka mēs varam pilnībā uzticēties Dievam, jo ar mums pašiem mēdz būt dažādi.:)

Ticu, ka šī vēstule palīdzēs kustībai „Neokatehumenālais ceļš” vairāk pilnveidoties un būt Dievam un cilvēkiem noderīgai. Ticu Dieva lielajai pacietībai un mīlestībai, attiecībā uz katru cilvēku.

 

Nobeigumā – pirmie kristieši rēķinājās ar katru acumirkli, kas viņiem tika dots. Viņi bija modri un neļāvās reibinošām ilūzijām, bet izdzīvoja savu dzīvi reāli tādu, kāda tā bija. Izdzīvoja pilnībā, lai laiks, kurš jāpavada uz šīs zemes būtu piepildīts Mūžības priekšā.

Mums nav otra vietā jāizdzīvo viņa dzīve. Mēs varam būt gudri līdzdalībnieki. Tomēr norēķins mums būs jādod tikai par savējo. Būsim gudri, vispirms, šajā lietā.

 

Mīlestībā.  
imelda
pievienojies: 03.04.2005
Komentāri: 66
Re:
17.01.2006 11:11
Uzruna bija domāta - Batseba :)
Batseba
pievienojies: 04.11.2005
Komentāri: 516
Re:
17.01.2006 11:45
>imelda

Paldies, mīļā māsa! Un piedod, ja es ne tā izteicu savu domu. Jo tik daudz esmu saņēmusi rūgtuma no savējiem, ka esmu vienmēr gatava saņemt vēl vairāk.

Par smaidu. Protams, smaids pieder pie humora izjūtas, kas, savukart, ir kristieša neatņemamā īpašiba. Un humor ir labākais eksorcisms.
 
 Saraksts/Katolicisms/