Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/No citiem avotiem/Aleksija upurēja savu operāciju dzīvības nodomā.
 
janisl
pievienojies: 07.05.2006
Komentāri: 155
Aleksija upurēja savu operāciju dzīvības nodomā.
03.07.2006 21:21
ALEKSIJA GONZALESA- BAROSA, kurai bija tikai 14 gadu  ar savām ciešnām un nāvi  patiesi ir apliecinājusi savu bezgalīgo Dieva mīlestību. Pusaudze savās ciešanās- 10 mēnešus meitene nekustīgi gulēja, būdama ieģipsēta, tomēr  domās arvien vienojās ar Jēzu krustaceļā. Grūtākājos brīžos viņa lūdzās:  "JĒZU, EA VĒLOS ĶĻŪT VESELA. TOMĒR, JA TU TO NEVĒLIES, TAD ES VĒLOS TO PAŠU KO TU!"

Savu slimību viņa līdz pat pēdējam elpas vilcienam pacieta drošsirdīgi un priekšzīmīgi. Dažādas grāmatas jaunieti padarījušas slavenu visā pasaulē. Tomēr mazāk zināms ir fakts, ka jau 12 gadu vecumā, pirms saslimšanas, viņapilnīgi veltījās dzīvības aizsardzībai.

Tā lasām Miguela  Angela Monges grāmatā par Aleksiju.

Kad meitenei bija 12 gadu, viņu visdziļākajā mērā satrauca abortu likumsd, ko bija paredzēts iesniegt Spānijas parlamentā. 'vairākiem laikrakstiem viņa izsūtīja vienāda satura vēstuli. To 1983. gada 28. martā publicēja Madrides dienas kaikraksts "Ya":

"MAN IR 12 GADU. ESMU JAUNĀKĀ SEPTIŅU BĒRNU ĢIMENĒ. ES PATEICOS DIEVAM PAR TO, KA ESMU DZIMUSI ĢIMENĒ, KURĀ VISI PRIECĀJĀS PAR MANU PIEDZIMŠANU. JA MANA MĀTE, LĪDZĪGI DAŽĀM CITĀM SIEVIETĒM, VĒLĒTOS MANI NONĀVĒT PIRMS DZIMŠANAS, ES SAULES GAISMU NEIERAUDZĪTU. ŠĪM SIEVIETĒM ES VĒLĒTOS PATEIKT, KA TĀM NEBŪTU JĀNONĀVĒ SAVU BĒRNU, JO KAUT KUR NOTEIKTI ATRADĪSIES KĀDS, KAS BŪTU GATAVS VIŅU ADOPTĒT. ARĪ MĒS SAVĀS MĀJĀS LABPRĀT PIEŅEMTU KĀDU MĀTES NEGRIBĒTU MAZULI."

Viņa pierunāja savas draudzenes piedalīties pret abortu likumu vērstās demonstrācijās. Kādā no tām viņa iepaziņas ar Māti Terēzi no Kalkutas, kuru 1983. gadā bija ielūgušas Spānijas Dzīvības aisardzības kustības. Misionāre vadīja demonstrāciju Plaza Mayor, Madridē.

Aleksijai piederēja virkne plakātu ar uzrakstiem: " Jā Dzīvībai!" tos viņa izdalīja savas ģimenes locekļiem, ja tā kopīgi piedalījās tādos pasākumos. Meitene pilnīgi apzinājās savu atbildību un izmantoja savas tiesības brīvi izteikt savu viedokli. Un tādēļ, ka viņai  pašai bija iespēja dzīvot, pusaudze, pats par sevi saprotams, iesaistījās "Pro Life" kustībā

Tādēļ nav brīnums, ka pēc saslimšanas pirmo ķirurģisko operāciju viņa veltīja dzīvības nodomā, jo kortesi tajā laikā apsprieda abortu likumu.

Tulkots no "Lebe!" / Informationsblatt der Bewegung fuer das Leben- Suedtirol// Januar- Februar 2006. No vācu valodas tulkojis Jānis Lulle.     
 
 Saraksts/No citiem avotiem/Aleksija upurēja savu operāciju dzīvības nodomā.