Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Par un ap kristietību/Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
Komentāri:Iepriekšējie12
Signe
pievienojies: 04.08.2007
Komentāri: 26
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
31.08.2007 18:31
Kā ikviens normāls cilvēks es gribu redzēt ne tikai pārmetumus sev, par to, ka paceļu problēmu, bet arī apliecinājumu tam, ka šī problēma tiks risināta. Tu T.A. runā tā it kā Baznīcas vārdā. Tad nu tā, vai nu Baznīca uzņemas patiešām atbildību un apsolās, ka nekas tāds Latvijā nenotiks, jeb Tu runā savā vārdā. Tad esam līdzīgi un Tev nav iemesla pārmest man, ka es cīnos par savu bērnu drošību. Jebšu tu esi velna advokāts.........
Toms Augustīns
pievienojies: 05.05.2007
Komentāri: 132
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
31.08.2007 22:08
Es varu runāt tikai savā vārdā, jo esmu tāds pats lajs kā Tu. No "problēmas pacelšanas" tādā veidā, kā to dari Tu, nekādu lielo jēgu nesaskatu, tikai ūdens duļķošanu. Pārlasi, lūdzama, svēto dzīves aprakstus un mācies no viņiem, kā jācīnās pret savu grēku un caur šo cīņu - pret nebūšanām visā Baznīcā. Ņem piemēru no Asīzes Franciska, Avilas Terēzes, Ignācija Lojolas un citiem līdz pat Terēzei no Lizjē, bet neatkārto Savonarolas un Mārtiņa Lutera kļūdas.
angel_girl
pievienojies: 30.12.2004
Komentāri: 3
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
01.09.2007 00:03
vēl jau ir arī citas konfesijas...moš var tās pamēģināt, ja neticās katoļu baznīcai...
visi grēki tāpat ir grēki...kas slepkavība kas nosodīšana utt, visi mūs attālina no Dieva...vai ta jūs negrēkojat nekad??? nekrītat??? arī pr grēko un kļūdās..nu ko taga...kā jūs piespiedīsiet viņus to nedarīt??? visus kas kļūdas izmest??? kur ņemt tos svētos??? kur ta ir kaut viens normāls risinājums abstraktajai problēmai...redzu tikai apvainojumus,aizvainojumu un nosodījumu...un jūs esat tāds pats piemērs un Kristus attēls (kā ikviens kristietis) tāpat kā pr.
val4ers
pievienojies: 09.03.2009
Komentāri: 6
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
19.03.2009 20:24
es dažkārt nesaprotu šeit forumā esošo saujiņu ticīgos, kas ir spējīgi vai Bībeli no galvas nocitēt, nemaz nerunājot par pārējiem Baznīcas dokumentiem, bet neredzēt elementāras lietas. Jūs uzbrūkat daudziem, kas ir vēl tālu no Baznīcas, daudz ko nesaprot utt., bet Jūs grūžat tādu informāciju, ko neizprot pat daudzi mācīti cilvēki, vai nuJūs esat katehēti kādas draudzēs, vai kas....Drīzāk jau vai kas.

Bet par priesteriem - aicinato ir daudz,  maz izredzēto. Skaidrojiet cilvēkiem normalā LATVIEŠU VALODĀ. Arī es reiz biju seminārists, tagat man ir ģimene, RKB virtuvi Latvijā zinu ļoti labi, bet tas nenozīmē, ka to neapmeklēju.

Un Signe, ir tev gan taisnība, gan nē. Ir mums daudz priesteru, kas ir izraisa nepatiku ar savu rīcību, bet ja tev ir iespēja, meklē priesteri, kas atbilst tavām prasībām, bet pirmkart veltī nozīmi garīgām vērtībām, bet pēc tam laicīgajām, viņos.
Briinumsons
pievienojies: 28.09.2008
Komentāri: 30
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 00:12
Priesterim ir jābūt paraugam visiem cilvēkiem.

Mūsdienās tehnoloģiju laikā Latvijā pietiktu ar 3 Svētiem priesteriem!

Sv. Mise Stadionā , priestera uzrunas tiek ierakstītas izplatītas tautai un tauta lasa, klausās un mācās. Kāpēc gan nē?

Mūsdienās Latvijā prietera paaicinājumu cilvēki pārdomā kārtīgi, drīzāk atzīst sevi par necienīgiem šai kalpošanai nekā kalpo necienīgi! No savas pieredzes saku – neesmu personiski saticis necienīgu priesteri! Ejam pareizā virzienā !
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 03:39
Signe

Tavi jautājumi:
Kā lai tic šādai Baznīcai.
Manas atbildes :) tādas, kādas var saēnmt tikai no manis - jo es esmu JHVH daļiņa mikrokosmoss makrokosmosā :)

Labi.  Pārlasot Tavu diskusiju man radās šāda aina.
Tu vēlies skaidri redzēt tādu RKB, kur visi priesteri būtu gudri, zinoši, miesīgi skaisti veseli, tādi kam sprediķos neraustītos valoda, būtu patiešām priesteri pēc JHVH aicinājuma, neviens nekad nenovērstos no JHVH kontemplēšanas, saņemtu atklāsmes tieši no JHVH un tās nesagrozot sava labuma un izdevīguma dēļ - sludinātu tālāk tautai - kā Brīnumsons saka stadionā. Visi iet uz stadionu - klausās atklāsmes ko svētais priesteris ir saņēmis no JHVH - kur ir atbildes, kā dzīvot pareizi tālāk - normālu dzīvi - tā lai nebūtu jābaidās par savu un savu bērnu drošību - lai nebūtu jādzīvo bailēs, ciešanās un mokās, bēdās un lielā neziņā par tuvo un tālo nākotni.
Svētais prieteris - caur kuru runas pats JHVH iemācīs pārējos priesterus būt svētiem - tautas neziņas un neattīstības dēļ un arī viņi varēs JHVH domas un padomus nodot tālāk tautai. Tā radīsies vesala svēto priesteru saime - Latvijā. Pēc tam - prezidenti un visa saeima - nāks klausīties ko pats JHVH norāda arī viņiem caur svētajiem priesteriem. Tad vairs arī KRĪZE nebūtu.
Visi skolu pedagogi sanāktu - un skolās visi pedagogi būtu labi pedagogi - ar labu sakārtotu personīgo realitāti. Protams arī bērni būtu apmeklējuši stadionu - un arī bērni skolās - būtu cītīgi mācīties gribētāji un būtu paklausīgi pedagogiem un tos necenstos piekaut utt. Arī policisti ietu uz stadionu - tā kā noziedzības vairs nebūtu - tad policistīem būtu jāsargā tauta no nelaimes gadījumiem. Stadionā ietu arī izglītības un zinātņu ministrija - tā klausītu ko JHVH saka un tad - saeima naudu ieliktu zinātnē - zinātnieki attīstītu medicīnu augstā līmenī - un cilvēka miesa tad būtu skaista un vesela bez ciešanām un mokām.
Jā - visi kas iet šādā stadionā - tie ir baznīca, jo tie zina JHVH padomus un prātu - kā dzīvot tālāk.  Tādā stadionā valda pats JHVH un tādā stadionā visu nosaka JHVH kas ir valdnieks. JHVH valstība uz planēta Zemes.

Un tagad savienosim visu šo ideālo plānu ar šodienas stāvokli.
Lai izveidotu šādu stadonu - ir jārēķinās ar - mafiju, bandītiem, narkodīleriem, reketieriem, pedofīliem, narkomāniem, zagļiem, laulības pārkāpējiem, korupciju piekopējiem, slepkavām, mocītājiem, ārdītājiem, lauzējiem, spīdzinātājiem, likuma pārkāpējiem, anarhistiem, aborta taisītājiem, sektantiem, patiesības un īstenības sagrozītājiem, melu radītājiem, izsmējējiem, garīgajiem varmākām, JHVH neklausītājiem, sātanistiem, burvjiem, zīlniekiem un visādiem dziedniekiem un zintniekiem utt. Nu lūk - šī ir vesela masa - tāda cilveces daļa - kura vēl neatzīst JHVH - jo viņiem nav stadiona - nav svēto priesteru. Latviešu tautā nav neviens Romas atzīts svētais. Ja tautā nav neviena svētā - tad svētie raksti nevar būt pareizi pārtulkoti latviešu valodā - ja nav svētie raksti latviešu valodā - tad JHVH domas līdz tautai rakstiskā veidā nenonāk - nonāk sagrozītā veidā. Vēl kāds gudrinieks izdomā veidot jaunu svēto rakstu tulkojumu - tā radot vairākas versijas - un veidojās vairākas īstenības, katram sava. Tauta saškeļās - un vienotība zūd - un atkal nonākam tur kur esam, nav svēto priesteru un nav stadiona un nav drošas dzīves bez ciešanām un mokām.

Vatikānā ne pavelti ir pāvestam gvarde kas viņu apsargā no visas šīs melnās masas - es saucu viņus par vilkiem. Vilkiem lielām vilku koorporācijām pieder miljoni algoti slepkavas - karu izraisītāji utt.

Vari iedomāties faktu - ka Amerikas biezajiem - 39 gadā bija ekonomiskā krīze - radās pārprodukcija - labību gāza okeānā - saražoās produkcijas bija tik daudz, ka nebija kur likt. Tiek, kam piederēja - saražotā labība, tie negribēja atdot šo labību nabadzīgajie par brīvu - jo tad nebūs peļņa.

Tad ko izdomāja amerikas biezie - produkcija nav kur likt - vajag radīt apstākļus - lai rastos pieprasījums. Tad šie paņēma uzsponsorēja Hitleru - apbruņoja to - vienkārši iedodot Tam naudu. Tas bruņojās - Krievija redz ka nu ir ziepes - būs karš. Tā arī bija - sākās karš - Eiropā. Eiropā radās pieprasījums pēc ieročiem -- Eiropieši karo - Amerika strādā un pelna.
Kad Hitlers sāka padaudz izplesties - tad Amerikāņi ieraudzīja savas drošības apdarudējumu - sāka iet palīgā Krieviem - radīja katjušas un Hitleru nolika pie vietas. Amerika uz daudzu cilvēku dzīvību rēķina uzvārījās.
Un tagad interesanti paskatīties - atkal Amerikā ir krīze - atkal pārprodukcija un atkal 11 septembris - Ieejam Irākā - uztaisam demokrātiju - lai partijas savā starpā plēšās - kamēr plēsīsies - tikmēr mēs atkal vārīsimies. Jūs dabūsiet demokrātiju - mēs peļņu. Amerikāņi tirgoja demokrātiju - Irākā.

Un tā - Krīze rodas tad - kad Zinātnieki ir labi pastrādājuši - un izveidojušas rūpnīcas - kuras ir spējīgas saražot patēriņa preces pietiekamā daudzumā un tā ka pāri paliek un nav kur likt. Kad ir pārprodukcija - un produkcija koncentrājas - dažu miljonāru īpašumā - tad rodas krīze. Produkcija ir - bet nevar to dot tautai - jo tautai nav naudas. Un krīzes cēlonis ir tas - ka miljonāri kuru īpašumā ir pārprodukcija - nesaprot, ka iespēju radīt šo pārprodukciju ir devis JHVH un šodien JHVH iesaka - šo pārprodukciju izdalīt nabagiem, bet ko saka miljonārs, es es biju tas kas sūri un grūti strādāju - es darīju labos darbus - tie ir mani nopelni - tie ir mani darba augļi - es sēdēju birojā no rīta līdz vakaram  -es es es. JHVH saka - ja es nebūtu Tev devis iespēju, ja es nebūtu tevi radījis, ja es nebūtu tev iedevis spēju strādāt, ja es nebūtu tev iedevis acis ar kurām redzēt un ausis ar kurām dzirdēt un rokas ar kurām strādāt - tad nekā nebūtu tev bijis tagad. Lūk - nevis Tu esi visu izdarījis - bet es. Lūk saražotais labums - pieder man un es gribu - lai tas tiktu izdalīts nabagiem - par velti - tāpat kā tu esi saņēmis visu no manis par velti. Tu dzīvo jo es esmu - un viņiem arī ir jādzīvo tāpat kā tev - jo esiet visi man vienlīdzīgi dārgi un par visiem Jēzus ir miris. Lūk - izeja no krīzes - nesiet šo vēsti miljonāriem - lai viņi zinātu JHVH domas un padomus, to saka JHVH. Un tagad avij - ir vajadzīga drosme iet pie vilkiem - nest to ko saka JHVH, jo avi vilki var apēst. Lūk - kāpēc nav tie priesteri, jo viņus vilki apēd, lūk kāpēc baznīcās ir priestri pedofīli - jo svētos vilki apēd savus neapēd. Vilku likumi. Cīņa sākas katras būtnes personīgajā realitātē - kur katram garam ir jāuzvar ļaunums - grēks sevī - tad tāds kļūst par avi - kura var nest vilkiem prieka vēsi - ziņu no JHVH - kā dzīvot tālāk - tā, lai visi būtu laimīgi uz Zemes - saskaņā ar JHVH prātu - kas ir vienīgais normālais cilvēka sāvoklis uz planēta Zeme - uz ko Zemapziņā tiecas visa cilvēce - bet pagaidām to vēl neapzinās un nesaprot - jo vēl ir jauna visā kosmosā - nesen radīta - kā bērns JHVH priekšā. Topiet cilvece pieaugusi - ieklausies Tēva padomos - tie ir labi un taisnīgi un svēti ! Nav obligāti jādzīvo ciešanās - ja var dzīvot laimīgi uz planēta Zeme jau sākot ar šodienu. Ejiet un sludient visām tautām - ko saka JHVH !
Un vai šāda Baznīca nekrāpj cilvēkus?
AB
pievienojies: 07.01.2005
Komentāri: 118
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 08:45
>Aiko_Saule "Latviešu tautā nav neviens Romas atzīts svētais" Nu un, ka nav Romā atzīts. Ir latviešiem gan svēti priesteri, gan svētie no tautas. Ne jau tikai tie ir svēti, kurus Roma atzīst....
Rika
pievienojies: 22.02.2009
Komentāri: 23
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 13:34
>Briinumsons, ej un izguli moderno manipulāciju dzērumu. Tad nāc, un saki beidzot kādu prātīgu vārdu.

Starp cotu! Kāds pazīst personiski kādu svētu lv priesteri?
Batseba
pievienojies: 04.11.2005
Komentāri: 516
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 13:51
kādas ir svētuma pazīmes?
ARM
pievienojies: 29.05.2007
Komentāri: 185
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 15:04
"Svēta" priestera vadīta Sv. Mise stadionā!!! Interesanti, kas tie ir par jauna Hitlera meklējumiem?
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 17:02
Ja neviens nezina - svēta priestera definīciju jeb kritērijus - tad tādus vajag noskaidrot pie paša JHVH !
Ko JHVH Tev ir atklājis - kādi ir kritēriji ?
Rika
pievienojies: 22.02.2009
Komentāri: 23
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 19:12
Ņu, kur ir tie svētie? 
Briinumsons
pievienojies: 28.09.2008
Komentāri: 30
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
20.03.2009 23:17
daži svēti priesteri varētu būt, bet par svētiem atzīst pēc nāves, tāpēc man nav tiesību izpaust savas nojautas.
ARM
pievienojies: 29.05.2007
Komentāri: 185
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 00:13
Mīļie kristieši! Vai nebūtu laiks sākt tiekties pēc patiesas personiskās garīgās izaugsmes, nevis meklēt vainas priesteros?
bebris
pievienojies: 26.06.2007
Komentāri: 79
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 01:15
To Aiko_Saule. Negribu gan piekrist, ka pie krīzes būtu vainojami bagātnieki. Liela vaina ir jāuzņemas arī vienkāršajiem ļaudīm. Arī viņi nereti savus ietapījumus aiznesa tai bankai, kas deva lielākus procentus un nevi tai, kuras naudu ieguldīja sabiedrībai un videi draudzīgos uzņēmumos. Neseno NĪ spekulāciju brubuli lielā mērā uzpūta arī vienkāršie ļaudis - gan sākot ar to, ka bija gatavi dārgi pārmaksāt vai arī naudu ieguldītā hipotekārajās ķīlu zīmēs un beidzot ar tiem nelaimīgajiem ļaudīm, kas pameta skolas solu, lai dotos uz būvēm un varētu ārāk nopelnīt. Galu galā - arī politiķus (kas neuzstāja uz godīgas pārraudzības un nodokļu sistēmas ieviešanu) ievēlēja vienkāršie ļaudis. Un - nezinu, vai tas ir Baznīcas uzdevums, bet man liekas, ka būtu bijis pareizi, ja Baznīca aicinātu ļaudis vairāk domāt, kā es varu savu dienišķo maizi pelnīt darot sabiedrībai noderīgu darbu un nevis piedaloties tādās izdarībās, ka ātri vai vēlu noved pie krīzes.

Šī krīze jau nebija nekas negaidīts - jau pirms trim gadiem banku analītiķi (ārzemju bankās tie strādā korektāk un ir ieinteresēti sniegt objektīvāku informāciju, nevis tikai musināt ļaužu prātus sev izdevīgā virzienā) bija vienisprāt, ka ASV beigsies ekonomikas cikls. No vienas puses - tajā laikā visi sagaidīja ļoti vieglu ASV ekonomikas nolaišanos (recesija pat tika izslēgta), no otras puses - datos jau bija pietiekoši skaidri redzams, ka briest krīze.

Krīze pati par sevi jau nav nekas slikts. Tā ir sekas no kapitāla koncentrācijas un pārinvestēšanās vienā nozarē. Ja tas nenotiktu, daudz daudzas mūsdienu tehnologijas nebūs spējušas attīstīties, jo tām bija vajadzīgi lieli ieguldījumi. Šajā ziņā - 2000. gada dotcom krīze nebija slikta, jo no tajā laikā attīstīajām tehnologijām un biznesa modeļiem vēl tagad daudz kas ir noderīgs. No otras puses - kapitāla koncentrācija var izmantot arī tādus cilvēka netikumus kā alkatību un no tā vajadzētu izvairīties. Manuprāt - Baznīcai būtu jārunā par to visu. Mums visiem ir vēlēšanu tiesības, iespējas izvēlēties, kur ieguldīt naudu (kaut vai pensiju plāna un savas bankas izvēle) - un tas uzliek arī pienākumu būt informētiem. Vai izvēle palikt neinformētam un paļaušanās, ka manā vietā to izdomās kāds 'eksperts', politiķis vai 'svēts priesteris' - vai šī paša izvēlētā bezspēcība arī nav savā ziņā novrize no pareizā ceļa?

Un atteicībā par bagātniekiem. Ir jāškiro ļaudis. Vieni no tiem ir bagātu dzimtu mantinieki (Eiropā vai ASV), kas gadsimties ir krājuši savus ienākumus no pašu darba un pašu izveidotajiem uzņēmumiem, kuriem viņi ir stāvējuši klāt no produktu radīšanas līdz uzņēmumu izaugsmei. Tādi cilvēki vairāk apzinās naudas vertību un jūtas abildīgi par to, kur iegulda un tieši tādi arī šajos laikos ir dabūjuši ciest kaut vai no Madofam līdzīgiem. Bet ir arī cita kategorija - kā piem. korporāciju, hedžfondu utml., profesionālie menedžeri, kas neieguldot nedz naudu, nedz idejas, ir spējuši izsisties līdz atbildīgam pozīcijām un neņemot vērā nedz sabiedrības, nedz uzņēmuma darbinieku vai investoru (ASV piem. investoru vidu nereti ir arī Katoļu Baznīca vai universistātes, kurām ir novēlēti īpašumi) viedokli prot sev sagādāt nepamatoti lielu atalgojumu vai bonusu. Bet arī šajā gadījumā - daudz kas ir atkarīgs no vienkāršajiem ļaudīm - daudzās valstīs investori vai darbinieki netiek pasargāti no uzņēmumu vecāko amatpersonu patvaļas sava atalgojuma noteikšanā, bet šīs lietas var un vajag mainīt likumdošanas ceļā - bet visiem tas ir jāatzīst un pie tā jāstrādā, nevis jāierot galva smiltīs un jāmeklē iedomāti vainīgie. Patiesība no tādām bailēm un kūtruma neiegūst.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 09:39
Bebris

 

Negribu gan piekrist, ka pie krīzes būtu vainojami bagātnieki.

 

Protams, tikai bagātnieki nav vainīgi – bet gan daļa, tie kas ir vainīgi, jo nevainīgie bagātnieki nav vainīgi. Tāpat arī ar vienkāršajiem ļaudīm – daļa kas ir vainīgi tie ir vainīgi – kas nav vainīgi tie nav vainīgi. Katrā egregorā ir vilki un avis – arī RKB – ir tādi kas tiešām ir svēti un ir kas nesvēti. Te rodas jautājums – no kurienes rodas domas ? Ja domas dod Dievs – tad neviens nav vainīgs – jo viss ir ieprogrammēts, tad katrs dara savu darbu – viens grēko otrs negrēko. Ja ir ieprogrammēts – tad ir kaut kāds konkrēts mērķis – uz ko mēs visi tiecamies un šo mērķi zina tikai JHVH un saskaņā ar šo JHVH nosprausto mērķi – JHVH pieļauj ļaunumu tādā mērā, cik tas ir pieļaujams saskaņā ar JHVH apredzību. JHVH ir transcendents – tāds, kas darbojas ārpus cilvēces uztveres zonas, tādēļ mēs vēl esam ka mazi bērni – ne visu mēs vēl zinām – saprotam un redzam. Mēs faktiski redzam tikai sektoru no visa Kas ir.  Pārtulkojot vārdu kombināciju Kas ir iegūst JHVH.  Mēs visu redzam sektoriski – subjektīvi individuāli. Mani novērojumi liecina – ka katram JHVH ir iedevis daļu no sevis – kurā katram dzīvot.

Katram JHVH šajā apgabalā – kā tādā noslēgtā sfērā – es to saucu par personīgo realitāti – JHVH strādā ar katru – dod atklāsmes. Atklāsmēs tiek atklāts – kā dzīvot tālāk. Ja būtne ir kontaktā ar JHVH un pārdomā atklāsmes – ar savu dāvanu prātu – garīgo orgānu, tad būtne iegūst atziņas – un atziņās likumus, jauno programmu no JHVH – kā dzīvot tālāk.
Ja visi pievērstos JHVH un klausītu JHVH padomiem caur atklāsmēm saņemtām – tad visiem viss pietiktu – un varētu dzīvot bez kariem, ciešanām un mokām, bet daudzi nezina, ka šādi var rīkoties un kļūt patiešām svēts un laimīgs – tāds, kas ir izlīdzis ar JHVH un ir harmonijā un svētā sadraudzībā ar Viņu. Cilvēce vēl nezina – ko viņa dara. Vēl tā īsti nezina JHVH likumus.
Tāpēc Jēzus teica – ejiet un sludiniet prieka vēsti visām tautām – Tēvs ir atklāts un Svētais gars ir nolaidies, kas vadīs visā īstenībā Kas ir.  Katrai būtnei savā vietā – savā realitātē vienkārši – jāsakontaktējas ar JHVH – jālūdz atklāsmi – un tā jācenšas saprast – un izlobīt likumus – kas tad arī ir JHVH griba, jo JHVH nedos čūsku, ja lūgs ūdeni – to kas vajadzīgs, jo JHVH mīl cilvēkus un ir par cilvēku dzīvību. Tad nebūs krīze ne Latvijā ne arī visā pasaulē !
val4ers
pievienojies: 09.03.2009
Komentāri: 6
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 16:05
man tiešām liekas, ka te puse ir garīgi slimi vai totāli ticības fanātiķi, kas nu nekādā ziņā nedara godu Baznīcai. Ko jūs te apkošļājat savas slimās domas par svētumu, vēl jo vairāk par priesteriem. Tā ir grēkošana, jo aprunajat, tiesājat. Ja neapmierina RKB latvijas priesteri, nu tad ejiet un radiet sektu un esiet šīs sektas vadonis, un es domāju ka nu tad jūs saviem sekotājiem varēsiet rādīt to savu svētumu cik jums tīk. Es ceru, ka saprata tie, kam tas jāsaprot. Lai Dievs Jūs svetī!!!
Rika
pievienojies: 22.02.2009
Komentāri: 23
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 16:23
Pagaidām šķiet, ka vienīgā tāda īsti slimā replika, val4ers, ir tavēja. Vismaz tāda sajūta rodas lasot uzrakstīto.
MVeide
pievienojies: 20.01.2007
Komentāri: 250
Re: Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi
21.03.2009 23:05
njā es ar savlaik gadu sabiju RGS .UN TAGAD ZINU KA DEOGRATIAS ka aizgāju-jo Tradicionālismu tur neatrastu-lai gan taisni tur radās iedīgļi-jo piem.par sv.Pija 10 pr.brālību kā tādu pirmo reiz ko izdzirdēju 3.h.pacietīgi klausoties mons.Daļecka antireklāmu.tā kā vismaz viens iemesls teikt paldies gan RGS gan mons.Daļeckim-lai gan sanācis ne tā kā viņs toreiz runādams cerējis vismaz manā gadijūmā:)
Komentāri:Iepriekšējie12
 Saraksts/Par un ap kristietību/Rīgas Garīgā Semināra audzēkņi