Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Liecības

Svētās Devotes procesija un svētki Monako karalistē Foto galerija
06.02.2016 pl. 09:56
Tā ir neaprakstāma un vārdos neizsakāma pieredze, reāla piedalīšanās lūgšanā un klātbūtnē šajā Monako karalistes tradīcijā – Svētās Devotes svētkos. Šāda dāvana man šogad no Dieva nākusi pašā gada sākumā, un par šo žēlsirdību es pateicos.
Svētās Devotes procesija un svētki Monako karalistē
Dievs skaita tikai līdz viens Foto galerija
24.08.2015 pl. 14:52

Intervijas sagatavoja Ieva Liede

Izdzīvojot pāvesta Franciska izsludināto ”Konsekrētās dzīves gadu”, turpinām iepazīstināt ar konsekrētajiem ļaudīm, kuru kalpošana saistīta ar Liepājas diecēzi. 11. jūlijā Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē Jēzus un Marijas dominikāņu māsa misionāre Helēna Lācīte Dievam teica „jā” uz mūžu. Piedāvājam interviju, kurā iespējams atklāt konsekrētās dzīves skaistumu un vērtību.
Dievs skaita tikai līdz viens
Viens ar vienīgo Dievu*
20.06.2015 pl. 13:05

Intervēja Ieva Liede

Pāvests Francisks vēstulē, kuru uzrakstīja Konsekrētās dzīves gada ievadā, uzsver, ka šajā laikā Baznīca vēlas uzrunāt ne tikai Dievam veltītās personas, bet visus ticīgos. Tādēļ laikraksts ”Nāc” turpina iepazīstināt ar Liepājas diecēzē kalpojošajiem brāļiem un māsām, kuri no Dieva saņēmuši aicinājumu sevi pilnībā veltīt Viņam. Šoreiz tuvāk iepazīsimies ar paulīniešu ordeņa jeb Svētā Pāvila pirmā vientuļnieka ordeņa tēvu, priesteri Mariušu Malkinski, kurš pēc vairāku gadu pārtraukuma otrreiz ir ieradies Latvijā un šobrīd kalpo Ventspils Sv. Krusta draudzē.
Viens ar vienīgo Dievu*
'Nogaršot' Debesu valstību
30.04.2015 pl. 13:33

Materiālu sagatavoja Ieva Liede

Izdzīvojot pāvesta Franciska izsludināto "Konsekrētās dzīves gadu", sadarbībā ar laikrakstu "Nāc" turpinām iepazīstināt ar konsekrētajiem ļaudīm Liepājas diecēzē. Šoreiz aicinām tuvāk iepazīt Nabadzīgā Bērna Jēzus kongregācijas māsu Mariju Rafaēlu Ērgli P.I.J.
'Nogaršot' Debesu valstību
Āķītis, uz kura uzķēros
13.04.2015 pl. 13:52

māsa Marija Ginta

Māsai Gintai no Bezvainīgās Vissvētākās Jaunavas Marijas māsu kalpoņu kongregācijas, kura šobrīd studē Romā, 11. aprīlī bija īpaša žēlastība būt audiencē pie pāvesta Franciska. Šīs tikšanās iespaidā, atsaucoties pāvesta pamudinājumam "atgriezties savā Galilejā, sava aicinājuma pirmsākumos", Kunga žēlsirdības svētku priekšvakarā viņa ir uzrakstījusi savu personīgo liecību.
Āķītis, uz kura uzķēros
Dubultais 'parādnieks'
17.03.2015 pl. 18:37

Priesteris Oskars Jabloņskis OP

Laikraksts "Nāc" Konsekrētās dzīves gadā uzsāk rubriku, kurā iepazīstinās ar Liepājas diecēzē kalpojošajiem garīgās kārtas Baznīcas locekļiem. Iepazīsimies ar Liepājas svētā Dominika klostera priekšnieku Oskaru Jabloņski OP.
Dubultais 'parādnieks'
Mīlestības avota pirmsākums
04.07.2014 pl. 17:06
Laulība ir ceļš uz svētumu, uz kuru Dievs aicina vīrieti un sievieti. Tas ir īpašs aicinājums, kura nopietnība jāizvērtē, pirms lēmuma laulāties pieņemšanas. Lai palīdzētu to saprast un savu lēmumu laulāties vēlreiz nopietni pārdomātu, Rīgas arhidiecēzē kopš 2003. gada ir noteikts saderināšanās laiks 6 mēnešu garumā, kuru laikā viens no svarīgiem ieteikumiem saderinātajiem ir apmeklēt Saderināto un iemīlējušos vakarus, ko organizē Laulāto Tikšanās. Kopš šī gada līdzīgu lēmumu ir pieņēmis Liepājas diecēzes bīskaps, izsludinot to gan priesteriem gan ticīgajai tautai.
Mīlestības avota pirmsākums
Kāpēc Katoļu Baznīcai ir taisnība
08.05.2013 pl. 16:57

Mirosław Rucki

Bērnībā man nebija iespējas iepazīties ar Katoļu Baznīcas mācību. Mani vecāki sevi uzskatīja par ateistiem, un es nebiju pat kristīts. Šodien esmu katolis tāpēc, ka to izvēlējos pārliecībā, ka Baznīcai ir taisnība un tā aizvedīs mani līdz pestīšanai.
Kāpēc Katoļu Baznīcai ir taisnība
Sajaucu garīgumu ar maģiju
10.04.2013 pl. 11:26

Malgožata

Esmu dzimusi un augusi katoļu ģimenē. Esmu saņēmusi visus sakramentus, regulāri piedalījos Svētajā Misē, katru dienu lūdzos. Tas ilga apmēram līdz 16 gadu vecumam, kad 1993. gadā nejauši iepazinos ar puisi, ar kuru ļoti sadraudzējāmies.
Sajaucu garīgumu ar maģiju
Mākslīgā apaugļošana ir "ārpus likuma" - kāda ginekologa stāsts
05.03.2012 pl. 11:57

Marks Mališevs, pēc S. Adaševiča uzrunas „Par in vitro fertilizāciju”

Iespējams jau šogad Latvijā tiks ieviesta valsts apmaksāta „neauglības ārstēšanas” programma, kas ļaus par nodokļu maksātāju naudu veikt mākslīgo apaugļošanu. Par to, kas slēpjas aiz šīs procedūras, spilgti liecina serbu ārsts-ginekologs Stojans Adaševičs, kurš pats ir piedalījies ārpusķermeņa apaugļošanas procedūrās.

Mākslīgā apaugļošana ir "ārpus likuma" - kāda ginekologa stāsts
Lapas:iepriekšējā12345678nākamā