Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Liecības

Uz Dieva plaukstas
31.03.2006 pl. 14:17

Dace Sarkane

Cilvēki bieži viņu saista ar Ievu, “Nārbuļu” saimnieci iemīļotajā TV seriālā “Likteņa līdumnieki”. Aktrise Sigita Jevgļevska apgalvo: “Ieva dzīvo pati savu dzīvi, tā vairs neesmu es!”. Kāda ir viņa pati? Sigita uzticēja stāstu par sevi un savu sastapšanos ar Dievu.

Uz Dieva plaukstas
Kalna mācības vēstnesis
22.03.2006 pl. 10:33

Priesteris A. M. Jerumanis

Sadarbojoties ar informatīvo izdevumu „Nāc” turpinām iepazīties ar godināmo bīskapu Boļeslavu Sloskānu kā Kalna mācības vēstnesi.

Kalna mācības vēstnesis
Dzīve ticībā, mīlot un kalpojot
18.03.2006 pl. 12:05

Pasaulē ir daudz baznīcu, kas veltītas sv. Jāzepa godam, un viena no tām ir mūsu Liepājas diecēzes sirds – Svētā Jāzepa katedrāle. Lasītājiem piedāvājam iepazīties ar dažādu paaudžu draudzes vīriešiem, kuri savā ticībā, kalpošanā un aicinājumā mums atklāj savas dzīves pieredzi.

Dzīve ticībā, mīlot un kalpojot
Pamatā ir Mīlestība
13.02.2006 pl. 14:34

Dace Lina – Fisenko

Ilze un Ziedonis Veinbergi uzskata, ka tikai ar Dievu ģimene ir pilnvērtīga. Bez abpusējas mīlestības pāris nevar iedomāties kopdzīvi, kā arī uzskata, ka Mīlestība un pacietība ir bērnu audzināšanas pamats.

Pamatā ir Mīlestība
Priestera Andrea Santoro un Turcijas gruzīnu kopienas vēstule pāvestam
09.02.2006 pl. 20:15

Piektdien, 10. februārī, svētā Jāņa Laterāna bazilikā notiks Turcijā noslepkavotā itāliešu misionāra Andrea Santoro bēru dievkalpojums. Dažas dienas pirms barbariskās nogalināšanas, priesteris Santoro nosūtīja vēstuli pāvestam Benediktam XVI.

Priestera Andrea Santoro un Turcijas gruzīnu kopienas vēstule pāvestam
Atmiņās kopā ar B. Sloskānu. Saruna ar Kārli Bricu.
16.01.2006 pl. 18:25

Pr. Andris Marija Jerumanis

Ārsts Kārlis Brics ir dzimis 1924. gada 6. septembrī Viļānu pagastā. Uzaudzis astoņu bērnu ģimenē, mācījies Varakļānu vidusskolā un pēc kara nonācis Beļģijā, kur apprecējās ar Lūciju Mendriku no Rēzeknes. Viņu ģimenē piedzima četri bērni. Kārlis Brics ļoti labi pazina bīskapu Sloskānu, jo bija viņa ārsts.

Atmiņās kopā ar B. Sloskānu. Saruna arKārli Bricu.
Kardināls Bertone: "Noslēdzās divu pāvestu gads"
14.01.2006 pl. 16:05

2005. gads bija „divu pāvestu” gads – teica kardināls Tarcizio Bertone. Pāvesta Jāņa Pāvila II nāve un Benedikta XVI ievēlēšana bija divi ārkārtīgi nozīmīgi notikumi Baznīcas dzīvē. Tie notika Euharistijas gadā.

Kardināls Bertone: "Noslēdzās divu pāvestu gads"
Kalna Mācības vēstnesis (3.daļa)
15.12.2005 pl. 12:46

„Svētīgi ir lēnprātīgie, jo viņi iemantos zemi.” (Mt 5, 4)

Portāla sadaļā Liecības sākām iepazīties ar godināmo bīskapu Boļeslavu Sloskānu kā Kalna Mācības vēstnesi. Sadarbojoties ar izdevumu "Nāc" varam turpināt ieskatīties godināmā bīskapa dzīves stāstā.

Kalna Mācības vēstnesis (3.daļa)
Franko Dzefirelli: Dievs un es
01.12.2005 pl. 20:05

www.bs.francis.ru

Intervija ar slaveno itāļu kino un teātra, filmu - "Jēzus no Nāceretes" un "Brālis Saule, Māsa Mēness” režisoru Franko Dzefirelli (Franco Zeffirelli). Ar režisoru sarunājas br. Mario Konte OFM Conv.

Franko Dzefirelli: Dievs un es
Svētie Raksti palīdz atklāt ticības nozīmi
09.11.2005 pl. 22:10

Apcerē pirms lūgšanas „Kunga Eņģelis” 6. novembrī Benedikts XVI aicināja ticīgos atklāt „lectio divina” jeb Svēto Rakstu garīgās lasīšanas prakses nozīmi un skaistumu. Pāvests atgādināja, ka šāda prakse balstās uz Bībeles tekstu lasīšanu, iedziļināšanos, meditāciju, līdz to satura ‘norīšanai un sulas izspiešanai’, lai tā kļūtu par dzīvības limfu mūsu garīgajā dzīvē. Par „lectio divina” nozīmi stāsta Bozē monastiskās kopienas vadītājs tēvs Enzo Bianki.

Svētie Raksti palīdz atklāt ticības nozīmi
Lapas:iepriekšējā12345678nākamā