Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Bībeles lasīšanas maratons
23.07.2005 pl. 16:34

LRKB IC

Pirmo reizi Latvijā vēl nebijis pasākums. Latvijas Evaņģēliskā alianse sadarbībā ar Latvijas Kristīgo Misiju, Latvijas Bībeles biedrību un Ogres pilsētas tradicionālo kristiešu draudzēm organizē starpkonfesionālu Bībeles lasīšanas maratonu „Latvija – 2005”.

Pasākuma, kas notiks  Ogrē, Brīvības ielas skvērā sestdien, 23. jūlijā no plkst. 10.00 līdz svētdienai, 24. jūlijā plkst. 18.00 mērķis ir popularizēt Bībeles lasīšanu un parādīt, kā Bībele spēj apvienot dažādas kultūras un valodas ticībā Jēzum Kristum.

Divu dienu laikā ir paredzēts izlasīt Jauno Derību vairākās valodās. Katram maratona dalībniekam tiks dots lasīšanas laiks - 15 minūtes. Bībeli lasīs vairākās valodās – latviešu, krievu, angļu, latgaliešu, ukraiņu, u.c. Paralēli būs iespēja tikties ar draudžu vadītājiem, satikties ar citiem kristiešiem un iepazīties ar Latvijas Bībeles biedrības piedāvātiem izdevumiem.

Atklāšanas dievkalpojumā piedalīsies Ogres pilsētas domes vadība, konfesiju vadītāji, vietējo draudžu mācītāji. Muzikālos priekšnesumus sniegs gan vietējo draudžu mūziķi, gan viesi no citām pilsētām.

Atklāšanas dievkalpojums sāksies 23. jūlijā 10.00, bet noslēguma dievkalpojums 24. jūlijā 18.00. Laipni lūdzam piedalīties!