Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Svētrunas

Kāpēc Baznīca ir apustuliska?
18.10.2013 pl. 12:00

Kāds mums ir sakars ar to, ko savā laikā izdzīvoja Kristus apustuļi? Vai mēs apzināmies Baznīcas nozīmi un vērtību? Vai esam misionāri ar saviem vārdiem un jo sevišķi ar savu dzīvi? – šos jautājumus izvirzīja pāvests trešdienas vispārējās audiences laikā.

Kāpēc Baznīca ir apustuliska?
Kāpēc Baznīca ir katoliska?
11.10.2013 pl. 19:24
Kāds es esmu Baznīcā? Vai pieņemu dāvanas, ko tā man dod, un vai ņemu dalību draudzes dzīvē? Kā es eju uz dievnamu – vai kā uz sporta stadionu, futbola maču vai kino? Vai es izstaroju citiem mieru un prieku, ko sniedz satikšanās ar Kungu? Vai dzīvoju harmonijā un spēju pieņemt citus cilvēkus? – tie ir jautājumi, uz kuriem pāvests aicināja ticīgos atbildēt trešdienas vispārējās audiences laikā.
Kāpēc Baznīca ir katoliska?
Saskatīt Baznīcā labu māti!
19.09.2013 pl. 14:32
Baznīca - Māte. Vispārējā audiencē pāvests Francisks vēlreiz atgriezās pie šī tēla, atzīstoties, ka tas viņam ļoti patīk. Patīk tāpēc, ka šis attēls izsaka ne tikai to, kāda ir Baznīca, bet arī to, kāda seja ir jāiegūst Baznīcai, šai mūsu Mātei.
Saskatīt Baznīcā labu māti!
Baznīca – mūsu Māte un ticības audzinātāja
12.09.2013 pl. 10:37
Kādas ir manas attiecības ar Baznīcu? Vai es jūtos tai piederīgs? Vai ņemu dalību Baznīcas dzīvē? Vai es rūpējos par savu ticību un cenšos tajā dalīties ar citiem? – pāvests Francisks aicināja katoļticīgos uzdot sev šos un citus jautājumus, 11. septembrī uzrunājot vispārējās audiences dalībniekus.
Baznīca – mūsu Māte un ticības audzinātāja
Nuncijs: bīskaps ir Dieva dāvana un visu kalps Foto galerija
07.09.2013 pl. 20:18

V.E. Luidži Bonaci uzruna Viktora Stulpina bīskapa konsekrācijā Liepājas svētā Jāzepa katedrālē 2013. gada 7. septembrī.

Nuncijs: bīskaps ir Dieva dāvana un visu kalps
Kas ir manu rūpju objekts: tuvākā labums vai savas intereses?
02.09.2013 pl. 11:58
Nemiers, kas liek tiekties pēc garīguma, nemiers, kas liek meklēt Dievu, un mīlestības nemiers – šiem trijiem elementiem pievērsās pāvests Francisks, uzrunājot augustīniešu ordeņa locekļus.28. augusta vakarā ar Euharistijas svinībām Svētā Augustīna bazilikā Romā, pāvests atklāja ordeņa ģenerālkapitulu.
Kas ir manu rūpju objekts: tuvākā labums vai savas intereses?
Arhibīskaps: Radot debesis, Dievs ņēmis vērā cilvēka visdziļākās vajadzības
17.08.2013 pl. 08:35
Rīgas arhibīskapa-metropolīta Zbigņeva Stankeviča uzruna Vissvētākā Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos 2013. gada 15. augustā Aglonā.
Arhibīskaps: Radot debesis, Dievs ņēmis vērā cilvēka visdziļākās vajadzības
Benedikta XVI pēdējā katehēze
04.03.2013 pl. 12:56

Augsti godātie Brāļi Bīskapi un Priesteri! Dārgie brāļi un māsas!

Pateicos jums, ka esat tik kuplā skaitā pulcējušies uz šo manu pēdējo vispārējo audienci. Pateicos jums no visas sirds! Esmu patiešām aizkustināts! Jo redzu dzīvu Baznīcu. Un domāju, ka mums jāpateicas arī Radītājam par šo skaisto laiku, ko Viņš mums dāvā šai ziemas dienā.

Benedikta XVI pēdējā katehēze
Arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs: kāpēc mēs esam tur, kur esam?
15.08.2012 pl. 22:46
Rīgas arhibīskapa-metropolīta Zbigņeva Stankeviča uzruna Vissv. Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā 2012.gada 15.augustā.
Arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs: kāpēc mēs esam tur, kur esam?
Ā.A.Brumaņa sprediķis bīskapa V.Lapeļa piecdesmitās jubilejas pateicības Misē Foto galerija
30.12.2011 pl. 19:27

Pirms pus gada lepni nosvinējām Viņa Ekselences bīskapa Vilhelma Lapeļa priesterības sudraba jubileju, kad cildināja viņa jaunības, semināra un priestera gadus. Tas izsauca apbrīnu. Šodien viņa piecdesmitās gadskārtas jubilejā, lai man atļauts apbrīnot jubilāra bīskapa kalpošanas laiku.

Ā.A.Brumaņa sprediķis bīskapa V.Lapeļa piecdesmitās jubilejas pateicības Misē
Lapas:iepriekšējā123...567...101112nākamā