Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Intervijas

Guntis Bahs: Latvija un Igaunija ir vienīgās Eiropas valstis, kur Katoļu Ārstu apvienības nav
24.05.2007 pl. 19:24

Intervija ar Rīgas Stradiņa Universitātes docentu, Rīgas 1. slimnīcas nodaļas vadītāju un idejas par Latvijas Katoļu Ārstu apvienības īstenotāju Gunti Bahu.

Guntis Bahs: Latvija un Igaunija ir vienīgās Eiropas valstis, kur Katoļu Ārstu apvienības nav
Priesteris ir Dieva mīlestības sludinātājs pasaulē
30.04.2007 pl. 20:21

29. aprīlī sv. Pētera bazilikā pāvests Benedikts XVI ordinēja par priesteriem 22 diakonus. Vienpadsmit no viņiem ir Romas semināra, astoņi – Redemptoris Mater kolēģijas, pārējie – Divino Amore, Kapranikas un Kristus Leģionāru institūta audzēkņi. Vatikāna Radio žurnālists Džovanni Peduto pie mikrofona aicināja jauno priesteri Matteo Castellina.

Priesteris ir Dieva mīlestības sludinātājs pasaulē
Jaunā Derība jaunā tulkojumā
18.04.2007 pl. 11:37

Aigars Brikmanis, Vatikāna radio, Rīga.

Latvijas Bībeles biedrība Lieldienās ir izdevusi Jauno Derību jaunā tulkojumā. Uz sarunu esmu aicinājis Valdi Tēraudkalnu, Latvijas Bībeles biedrības ģenerālsekretāru (attēlā pa labi).

Jaunā Derība jaunā tulkojumā
Ģimenes svētki – laiks svinēt un liecināt
12.04.2007 pl. 09:47

Anda Done

2006. gada 3. jūnijā Rīgā daudziem bija iespēja pavadīt skaistu dienu Ģimenes svētkos, vienlaicīgi arī apliecinot, ka ģimene ir vērtība, ar ko var lepoties. Tik lieli ģimenei veltīti svētki Rīgā notika pirmo reizi, un zīmīgi, ka tos kopīgi rīkoja dažādu konfesiju un draudžu kristieši. Šī gada 26. maijā Rīgā Vērmanes dārzā un Doma laukumā jau otro gadu notiks Ģimenes svētki. Piedāvājam sarunu ar vienu no Ģimenes svētku iniciatoriem, Kristīgā radio prezidentu Tālivaldu Tālbergu.

Ģimenes svētki– laiks svinēt un liecināt
Vai tas ir labi?
04.04.2007 pl. 08:04

Anda Done

Saruna ar Rīgas Doma dekānu, mācītāju un vienu no pirmā ekumeniskā Rīgas Krusta ceļa organizētājiem Eliju Godiņu.

Vai tas ir labi?
Viņš gribēja savienoties ar Dievu
07.03.2007 pl. 09:43

Aigars Rāmavs

Priestera Zbigņeva Stankeviča vecāki, nebaidoties pastāvēt par savu pārliecību arī grūtajos Staļina laikos, gandrīz nonāca Sibīrijā: aizbēga dienu pirms plānotās izsūtīšanas. Nākamais priesteris piedzima 1955. gadā kārtīgā katoļu ģimenē. Pirmajai sv. Komūnijai viņu sagatavoja tēvs Viktors Pentjušs.

Viņš gribēja savienoties ar Dievu
Karloss Martiness: Dievs - daļa no manas pantomīmas Foto galerija
19.02.2007 pl. 08:20

Intervija ar aktieri - mīmu no Spānijas Karlosu Martines, kurš jau piekto reizi viesojās Latvijā, lai uzrunātu cilvēkus bez vārdiem.

Karloss Martiness: Dievs - daļa no manas pantomīmas
Intervijas ar „Laulāto kustības” dalībniekiem
30.12.2006 pl. 12:01

„Laulāto tikšanās” ir rekolekciju kustība, kas piedāvā laulātajiem, kā arī pāriem, kas gatavojas laulībām, dialogu kā labākas savstarpējas iepazīšanas un saprašanās ceļu. Laulāto situācijā šis dialogs ir mīlestības atsvaidzināšana, bet nereti arī atjaunošanas ceļš Kristus klātbūtnē.

Intervijas ar „Laulāto kustības” dalībniekiem
Juris Zarāns - priesteris “revolucionārs” no Latgales
18.12.2006 pl. 18:23

Aigars Rāmavs

Juris Zarāns ir Latgales diecēzes priesteris. Pēc Rēzeknes – Aglonas bīskapa Jāņa Buļa rīkojuma viņš jau trešo gadu studē Baznīcas kanoniskās tiesības Itālijā – Venēcijā. Attālums nav šķērslis „sirsnīgai sarunai”, kas šoreiz notiek ar interneta starpniecību.

Juris Zarāns -priesteris “revolucionārs” no Latgales
Kristīgais kiosks Ogrē
30.11.2006 pl. 18:18

Šā gada 21. jūlijā Ogrē tika atvērts svētlietu kiosks. Uz sarunu esmu aicinājis kioska atvēršanas iniciatori Liliju Jančevsku.

Kristīgais kiosks Ogrē
Lapas:iepriekšējā123456789nākamā