Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Tornis redzams pa gabalu
05.10.2007 pl. 13:24

Iecavā septembra sākumā tika iesvētīts katoļu baznīcas krusts. Šovasar beidzās 38 metrus augstā torņa montāža, ir sākti iekšējās apdares darbi.

Objektā strādā SIA "Bauskas celtnieks" brigāde. "Pirmo reizi piedalos baznīcas celtniecībā. Ēka ir ļoti augsta. Ilgstoši montējām sastatnes, lai varētu izbūvēt griestu konstrukcijas. Šonedēļ betonējam iekštelpu grīdas, bet specializēta firma liek logus. To ir svarīgi izdarīt līdz pirmajam salam, lai varētu turpināt iekšējo apdari," ar darba procesu iepazīstina celtnieks Vasilijs Rozentāls.

Bauskas un Iecavas katoļu draudžu priesteris monsinjors Jānis Zviedrāns ir gandarīts par sadarbību ar firmu "Bauskas celtnieks". Lai gan sakrālās ēkas būvniecība tika sākta pirms vairākiem gadiem, darbi ritēja gausi, un tikai šogad temps kļuva daudz straujāks. Baznīcas iesvētīšana varētu notikt 2008. gada pavasarī, ja vien izdosies bez sarežģījumiem nodrošināt finansējumu. Vairākus gadus dievkalpojumu norises vieta ir neliela, speciāli pielāgota ēka, kas atrodas blakus jaunbūvei.

Bauskasdzive.lv
Foto: Iecava.lv