Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Pasākumi  Klusuma retrīts ar dejas meditāciju Rīgā, Sv.Jāzepa klosterī

Klusuma retrīts ar dejas meditāciju Rīgā, Sv.Jāzepa klosterī
10.07.2021
Sākums pl. 09:00

No 10. līdz 17.jūlijam Rīgā, Sv.Jāzepa klosterī.

Retrīts ir iespēja pārvērtēt savu dzīvi un sakārtot attiecības ar Dievu, cilvēkiem un sevi. Dejas meditācija palīdz piedzīvot jaunus garīgās dzīves aspektus.

Pieredze dejas meditācijā nav nepieciešama. Ieteicama garīgās dzīves, klusuma un 2-3 dienu retrītu pieredze, kā arī gatavība ievērot noteiktu dienas kārtību.

Piedaloties retrītā Jūs dzīvosiet vienvietīgās istabiņās ar kopējiem sanitārajiem mezgliem, vienkārša ēdināšana 3x/dienā.

Ievērojot noteiktās epidemioloģiskās vadlīnijas un rūpējoties par kopējo veselību, piesakoties lūdzam sagatavot vakcinācijas sertifikātu, izslimošanas fakta apliecinājumu vai testa rezultātu, kurus uzrādīsiet retrīta sākumā.

Nepieciešama arī stabila garīgā un fiziskā veselība.

Retrītu vada: m.Diāna Cērmane OP.

Garīgā pavadība: m.Hanna – Rita Laue OP, m.Inese Ieva Lietaviete, t. Gintars Vitkus SJ.

Ieteicamais ziedojums: Eiro 150,- Rekvizīti ziedojumam: Betānijas dominikāņu māsu klosteris, 90000511296, Drustu iela 36a, Rīga LV 1002, Latvija, LV81UNLA0003000701913, LUB, UNLALV2X. Ziedojums par vasaras retrītu.

Ziedojuma iemaksa nodrošina vietu retrītā.

Pieteikšanās rakstot e- pastu: , norādot vārdu, uzvārdu, vecumu, draudzes piederību(ja ir), telefona nr. un garīgās dzīves pieredzi.