Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Ziņas no Vatikāna

Matteo Bruni: Pāvests slimnīcā paliks "vēl kādu dienu"
13.07.2021 pl. 14:49
Svētā Krēsla preses dienesta vadītājs Matteo Bruni ziņo, ka pāvests ir pabeidzis pēcoperācijas periodu, taču, lai labāk nostabilizētu medicīnisko un rehabilitācijas terapiju, viņš paliks slimnīcā vēl kādu dienu.

Svētdien, pirms lūgšanas “Kunga eņģelis” Francisks vēlējās satikt dažus bērnus no onkoloģijas nodaļas kopā ar viņu vecākiem. Vēlāk viņi pavadīja Svēto tēvu uz desmitā stāva terases, kur viņš devās teikt lūgšanu “Kunga eņģelis”. Pēc tās pāvests sasveicinājās ar slimniekiem, kuri, tāpat kā viņš, ārstējas Džemelli klīnikas 10. stāvā. Svētais tēvs kādu laiku veltīja sarunai ar medicīnas darbiniekiem.

Svētdienas pēcpusdienā viņš svinēja Svēto Misi privātajā kapelā kopā ar medicīnisko personālu, kas viņu aprūpē. Francisks dalījās priekā par Argentīnas un Itālijas futbola komandu uzvaru, pakavējās pie sporta un tajā ietverto vērtību nozīmes, kā arī pie spējas pieņemt jebkuru rezultātu, tai skaitā sakāvi. “Tikai tā, dzīves grūtību priekšā, var iet uz priekšu, turpināt cīnīties, nezaudējot cerību un uzticību,” viņš teica.

Vaticannews.va
Foto: Vatican Media