Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Par un ap kristietību/Tiem,kam nav ko dariit?
 
Anna Marija
pievienojies: 29.07.2009
Komentāri: 32
Tiem,kam nav ko dariit?
05.02.2010 22:42
13.gs kaads muuks atveda uz sho vietu - zemi no Palestiinas.Bazniicas interjera izmantoti to cilveeku kauli kuri mirushi no meera epideemijas laikaa un Husiitu karu laikaa,domaajams,ka aptuveni 40 000 cilveeku.Bazniica ir arii paziistama ar nosaukumu kaulu bazniica un ....Kur atrodas shii bazniica?Itaalija,Spaanija,ASV,Indija,Chehija?
Anna Marija
pievienojies: 29.07.2009
Komentāri: 32
Re: Tiem,kam nav ko dariit?
07.02.2010 00:40
Atrodas Chehijaa Kutna Horas apviduu Sedlecee-Visu Sveeto bazniica,taa ir paziistama arii ar nosaukumu:kaulu bazniica.Varbuut kaads var ko vairaak pastaastiit?
Laulibas_Lv
pievienojies: 10.04.2010
Komentāri: 2
Re: Tiem,kam nav ko dariit?
12.04.2010 15:49
Izskatās, ka Anna jau par šo tēmu daudz zina :) Ko tieši tu papildus gribi uzzināt?
com light
pievienojies: 01.04.2010
Komentāri: 93
Re: Tiem,kam nav ko dariit?
13.04.2010 23:35
Visvarenais Dievs, saskaņā ar apustuļa Pāvila teikto Tavs Svētais Gars izpēta un pazīst Tavas būtnes dziļumus (sal. 1 Kor 2, 10-11), un Viņš aizbilst par mani, Viņš runā ar Tevi manā vārdā ar neizsakāmām nopūtām (Rom 8, 26). Nekas ārpus Tevis nevar izzināt Tavu noslēpumu, nekam, kas ir Tev svešs, nav varas ietiekties Tavas bezgalīgās Majestātes dziļumos. Viss, kas Tevī ietiecas, ir no Tevis, nekas ārpus Tevis nespēj Tevi izzināt...
Es cieši ticu, ka Tavs Svētais Gars nāk no Tevis caur Tavu viendzimušo Dēlu – pat ja es neizprotu šo noslēpumu, manī aizvien paliek šī dziļā pārliecība. Mans gars ir ierobežots un nespēj izprast garīgās patiesības, kas ir Tava joma, kā to apliecina arī Tavs viendzimušais Dēls: “Nebrīnies, ja es tev saku: jums ir jāpiedzimst no augšienes. Svētais Gars dveš, kur vēlas. Tu dzirdi Viņa balsi, bet nezini, no kurienes Viņš nāk un kurp dodas. Tā ir ar ikvienu, kas ir dzimis no ūdens un no Gara.” (sal. Jņ 3, 7-8)
Es ticu savai jaunajai piedzimšanai, pat ja to neizprotu, un es pieņemu ticībā to visu, ko mans prāts nespēj aptvert. Es zinu, ka man ir dota spēja atdzimt, taču nezinu, kā tas notiek. Garu nekas neierobežo, Viņš runā, kad vēlas, Viņš saka, ko un kur vēlas. Es nezinu, kādēļ Svētais Gars dodas prom vai atgriežas, bet aizvien es esmu cieši pārliecināts par Viņa nemitīgu klātbūtni manī.
Tas bija tajos laikos,bet kā mums iet šodien?
com light
pievienojies: 01.04.2010
Komentāri: 93
Re: Tiem,kam nav ko dariit?
13.04.2010 23:46
Lasījums no Apustuļu darbiem (Apd 4, 32-37)

Visiem ticīgajiem bija viena sirds un viens gars. Un neviens no viņiem nesauca par savu to, kas viņam piederēja, bet viss viņiem bija kopīgs. Un apustuļi ar lielu spēku liecināja par Kunga Jēzus augšāmcelšanos, un liela žēlastība bija pār viņiem visiem.

Viņu starpā nebija arī neviena, kas ciestu trūkumu, jo visi tīrumu vai namu īpašnieki tos pārdeva un maksu par pārdoto atnesa un nolika pie apustuļu kājām. Un katram tika izdalīts, cik kuram vajadzēja.

Tā levīts Jāzeps, pēc dzimšanas kiprietis, kuru apustuļi nosauca par Barnabu, kas tulkojumā nozīmē “Iepriecināšanas dēls”, pārdeva tīrumu, kas viņam piederēja, un naudu atnesa un nolika pie apustuļu kājām. Tie ir Svēto Rakstu vārdi. Mums ir no kā mācīties!Arī  šodien tā var darīt!Ko teiksiet?,draugi!
 
 Saraksts/Par un ap kristietību/Tiem,kam nav ko dariit?