Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
 
Alise
pievienojies: 15.09.2010
Komentāri: 1
anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
15.09.2010 17:01
Vēlējos painteresēties, ja es savam draugam veicu prostatas stimulāciju ar vibratoru un viņš no tā gūst lielu baudu.  ....  vai no ticīgo viedokļa tas tiek uzskatīts par grēku un perversiju?
Toms Augustīns
pievienojies: 05.05.2007
Komentāri: 132
Re:
15.09.2010 19:16
Jā, tieši tā.
skvo2
pievienojies: 19.09.2007
Komentāri: 12
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
15.09.2010 21:13
kaapeec tieshi taa? Viss atkariigs no nodoma! Ja taa ir vnk masaazha un priekshspeeles dalja - kas tur slikts?
Toms Augustīns
pievienojies: 05.05.2007
Komentāri: 132
Re:
16.09.2010 02:08
skvo2, šeit ir vietā teiciens, ka ar labiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli. Sāksim jau ar to, ka draugu attiecībās ("savam draugam") seksuālas manipulācijas vispār nav pieļaujamas - tās rezervētas laulātiem pāriem. Arī vibratori un citas apmierināšanas ierīces ir pretdabiskas - Radītājs cilvēku izveidojis ar visiem dzimumdzīvei nepieciešamajiem orgāniem un fizioloģiju, nekas vairāk nav vajadzīgs. Cilvēka anālās atveres uzbūve nav piemērota tam, lai tur ievadītu svešķermeņus, tās funkcija ir izvadīt organisma atkritumus - to Jums apstiprinās jebkurš proktologs. Zarnu gļotāda arī ir viegli ievainojama, tādēļ paaugstinās risks inficēties ar kādu slimību - pat ne obligāti seksuāli transmisīvu. No tikumības viedokļa šīs un līdzīgas manipulācijas atzīstamas par pārmērībām baudas meklējumos, ko taču laulātie var sasniegt arī ar bērna ieņemšanai radītajiem līdzekļiem. Katra pietiekami intensīva bauda var izraisīt pieradumu un sajūtu notrulināšanos, un tad var gadīties, ka dabiskais mehānisms vairs nesniedz apmierinājumu. Nu tā apmēram. Sīkāk varat uzvaicāt kādā katoļu ģimeņu kustībā - kā īsti jāizpaužas mērenības tikumam laulāto kopdzīvē un kā izvairīties no nodošanās pārmērībām.
Aiko_Saule
pievienojies: 05.06.2005
Komentāri: 181
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
24.12.2010 17:34
Vēlējos painteresēties, ja es savam draugam veicu prostatas stimulāciju ar vibratoru un viņš no tā gūst lielu baudu. .... vai no ticīgo viedokļa tas tiek uzskatīts par grēku un perversiju?

Ja jūs savam draugam, kurš nav jūsu vīrs veicat prostatas stimulāciju ar vibratoru, tad tas nozīmē, ka jūs esat atraduši - jaunu baudas veidu un esat neziņā - vai šīs baudas gūšanas veids - nenodarīs jums kādu sliktumu, ja turpināsiet tā darīt.
Katrai darbībai ir savi riski - un tāpec arī droši vien uzdevāt šo jautājumu, lai uzzinātu vai tādi īstenībā ir vai nav.
Kā jau iepriekš minēts - pastāv risks inficēties ar kādu no slimībām.
Otrs risks ir tas - ka garīgajā līmenī jūs varat nodarīt sev pāri - un zaudēt lielo BAUDU, kuru iespējams iegūt rīkojoties pavisam savādāk.
Lielā BAUDA - salīdzinot ar baudu, kuru iespējams iegūt veicot prostatas stimulāciju ar vibratoru - ir daudzas reizes lielāka, bet daudzas būtnes uz šīs planētas Zeme to nezina - tāpēc tās nodarbojas ar mazajām baudām. Protams, katras būtnes realitātē - mazā bauda, kura atrodas Īstenībā - var likties liela, kā tas ir jūs draugam.
Parasti - kad būtnes satiekas ar tām būtnēm, kuras zina, ka eksistē lielā BAUDA īstenībā - tad tāda veida mazās baudas - ar laiku kļūst neinteresantas un tiek atmestas, kā nederīgas un tiek uzmanība pievērsta lielajai BAUDAI.
Tā kā JHVH piedāvā pašu labāko - nevis surogātu un ir atklājis savus baušļus - kā to pašu labāko iegūt - tad attiecībā pret šiem baušliem, sanāk ka šīs mazās baudas baudīšana atņem laiku lielās BAUDAS baudīšanai. Tādā veidā būtne sev nodara pāri - nodarbojoties ne ar to pašu labāko.
JHVH - negrib, lai būtne sev nodarītu pāri - tāpēc atklāj jaunu ceļu - iespēju pa kuru iet - ievērojot 10 baušļus - kas noved pie lielās BAUDAS.
Jūsu gadījumā ir iespējams izvēlēties palikt pie esošās mazās baudas - jeb iet tālāk pretīm JHVH sagatavotai baudai - kura ir piemērota cilvēkiem un nenodara tam kaitējumu.
Protams ceļš uz lielo Baudu - nebūs viegls, jo būs jāmaina domāšana, kuru izmainīt vienā dienā nevar.
Tas ir tas saucamais - garīgās attīstības un pilnveidošanās ceļš.
Baibiņa
pievienojies: 26.12.2010
Komentāri: 2
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
26.12.2010 15:21
Aiko_Saule, man prieks Tevī klausīties. Tu izklausies tik zinošs seksuālajos jautājumos!
Saki man lūdzu, kāda ir attieksme baznīcai pret cilvēkiem (ticīgajiem), kas seksuāli apmierinās pie webkameras kopā ar pretējā dzimuma pārstāvi? Vai tas ir grēks? Pret Dievu jau vienmēr var aizvērt aizkariņus tā, ka Viņš to neredz... Bet varbūt, kas tas īstenībā nemaz nav tik slikti, ja to neredz mamma vai priesteris?
Un vēl man ir jautājums, vai to var skaitīt par neuzticību pret draugu/draudzeni, ja viens no pāra piekopj šādu lietu otram aiz muguras? Varbūt, ja nezina, tad neskaitās?
janisl
pievienojies: 07.05.2006
Komentāri: 155
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
27.12.2010 00:17
Baibiņ!

Es arī  neesmu pārāk zinošs seksuālajos jautājumos, bet man liekas, ka šīs diskusijas  uzstādījums ir provokatīvs. Anālais sekss vispār  ir grēks, jo ir neauglīgs, t.i. nepilda seksualitātes uzdevumu  : dzīvības turpināšanu. Pat doma par izvairīšanos no bērnu ieņemšanas ir saistīta ar lāstu ( Jes 45; 10). Arī Onāns, neklausot sava tēva pavēlei,  "pie sava brāļa sievas iedams, izkaisīja  zemē, lai  nerastos pēcnācēji viņa brālim, ( 1. Mozus, 38;10) " tādēļ Dievs "lika mirt arī viņam. ( 1. Mozus 38; 11)." Ir lieki atgādināt, ka Baznīca par šķīstu uzskata tikai vīrieša un sievietes kopdzīvī reģistrētā, derīgā  laulībā, tādēļ jebkāda seksuālo dziņu  apmierināšana  spoguļa vai WEB kameras priekšā ir noraidāma, tāpat arī   Jūsu minētā kopdzīves forma ( vismaz es to tā sapratu).
Baibiņa
pievienojies: 26.12.2010
Komentāri: 2
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
04.01.2011 11:55
janisl, es dzīvoju ar mammu kopā. (vai tas ir noraidāmi?) Un veidoju attiecības ar vīrieti. Saprotu, ka viņa darbības baznīca neatzīst par labām, šķīstām, tikumīgām un pareizām un saprotu, ka man jāpadomā, kas gan šis cilvēks ir īstenībā, darīdams man aiz muguras šādas lietas un sevi saukdams par pareizāko katoli pasaulē un piedevām apgalvodams, ka visu dara pareizi?!
janisl
pievienojies: 07.05.2006
Komentāri: 155
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
04.01.2011 22:09
Baibiņ!

Es patiesi priecājos par Jūsu drosmi! Manuprāt Jums ir liela Dieva žēlastība, ka dzīvojat kopā ar mammu. Jūs abas varat daudz ko pārrunāt, t.sk. attiecību jomā. Runājot par puisi, domāju, nebūs par ļaunu, ja  viņam pateiksiet, ka tas ir grēks un ka  Jums šāda rīcība nepatīk . Ja mīlestība ir patiesa, viņš noteikti rēķināsies ar savas mīļotās viedokli.  Esmu pārliecināts, ka Jūs spēsiet atrast šīs situācijas risinājumu! Un galu galā, bez šī  puiša ir arī citi vīrieši un Jūs noteikti atradīsiet savu mūža mīlestību!  
European
pievienojies: 25.03.2012
Komentāri: 46
Re: anālā prostatas stimulācija ar vibratoru
27.03.2012 01:57
Atbilde uz šo jautājumu ir pavisam vienkārša!
Vai tu spēj mīlestībā darīt šo nodarbi? Vai tas nāk no mīlestības?
Nu patiesas mīlestības?
Ja nenāk no mīlestības, tad tas nenāk no Dieva, ja nenāk no Dieva, tad viss, kas nenāk no Dieva ir pretošanās Dievam.
Tas attālina no Dieva... un tas ir visbriesmīgākais. Pat, ja mēs apzināmies, ka Kristus mūs ir atpircis, pat, ja apzināmies, ka Dievs ir žēlsirdīgs, pat, ja ceram un ticam uz to, ka Dievs par mums apžēlosies...
Tad kā tu pēc šāda grēka varēsi atgriezties pie Dieva? Tikai to nožēlojot, bet kā tu to varēsi nožēlot, ja neapzinies tā smagumu?
Tik ilgi, kamēr tu neapzināsies tā smagumu, ļaunumu, ko esi nodarījis pats sev un Dievam, tu nespēsi atgriezties, jo tu pats bremzēsi savu tuvināšanos Dievam tam Kungam!

Un saku no savas pieredzes. Jā, kristietis var atgriezties no saviem grēkiem vairākas reizes, mūžīgi! Bet grēka sinhrona atkārtojamība noved pie tā, ka nespējam vairs novērtēt tā smagumu, sekas... nespējam pilnīgi nožēlot... ja vēl sākas vainas apziņa, tad iestājas neziņa, neticība... bailes. un visbeidzot - cilvēks sāk dzīvot patstāvīgi - Bez Dieva, tādejādi ejot pa nepareizu ceļu!
Bet tajā visā ir kaut kas labs - Dievs ir žēlsirdīgs un brīdī, kad cilvēks pēc savas grēcīgās dzīves smagi krīt, viņam rodas vēlēšanās no visas sirds caur asarām un sirdssāpēm nožēlot savus grēkus!
Tikai katra iešana no Dieva atpakaļ padara atgriešanos pie viņa aizvien grūtāku! Tādēļ ejam tikai uz priekšu! :) Tā ir kā kāpšana pa sikla kalnu! Virziens ir tikai uz augšu!
 
 Saraksts/Citas sarunas/anālā prostatas stimulācija ar vibratoru