Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/Dēļ Maximas traģēdijas krasi pasliktinājušās attiecības ar mammu.
 
augustinsx
pievienojies: 23.11.2013
Komentāri: 2
Dēļ Maximas traģēdijas krasi pasliktinājušās attiecības ar mammu.
23.11.2013 13:34
Mīļie, lūdzu, palīdziet.  Tā kā tajā Maximā reizi nedēļā strādāju par degustāciju vadītāju, tad savai mammai regulāri vedu uz mājām produktus par pazeminātām cenām. Mana mamma ir nestrādājoša otrās grupas invalīde, nekristiete, netic Dievam. Viņa man pēdējā laikā pārmet par to, ka es apmeklēju katoļu baznīcu un piedalos Sv. Misēs. Lai gan mana mamma pati savulaik  mani mazu vilka pie rokas uz katoļu baznīcu. Tagad viņa man par to pārmet.

 Mūsu attiecības saasinājās pēc tam, kad Maximā notika tā traģēdija. Mamma sāka pārdzīvot, ka nu nebūs bezmaksas un lēto produktu un sāka  mani apvainot, ka labāk es būtu miris.

 Jo tiešām no 2011. gada es mammai reizi nedēļā no tās Maximas vedu maisu ar produktiem, jo mana mamma ir nestrādājoša, mājās dzīvojoša. Viņai maza pensija, man maza alga. Tie prodikti viņai palīdzēja. Labprāt ietu dzīvot citur, bet nav, kur. Iekšēji tāds izmisums. Kāpēc es paliku dzīvs, ja pēdējās divas dienas no mammas ir jāklausās naida pilni pārmetumi?  Sāp sirds... Gribu tiešām nomirt. Palīdziet, ko darīt?
adam
pievienojies: 22.07.2013
Komentāri: 7
Re: Dēļ Maximas traģēdijas krasi pasliktinājušās attiecības ar mammu.
23.11.2013 19:09
Tas ir sāpīgi, ja paši tuvākie mūs nenovērtē vai nemīl. Esi pacietīgs,pieņem to un paliec mīlestībā. Paies laiks un mamma pieradīs pie jaunās situācijas.
burdensity
pievienojies: 08.11.2013
Komentāri: 2
Re: Dēļ Maximas traģēdijas krasi pasliktinājušās attiecības ar mammu.
25.11.2013 13:07
Augustx uzraksti man uz e-pastu burdensity@inbox.lv.
 
 Saraksts/Citas sarunas/Dēļ Maximas traģēdijas krasi pasliktinājušās attiecības ar mammu.