Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/Aicinājums pievienoties Jauniešu Centra teātra trupai
 
agitag
pievienojies: 04.02.2014
Komentāri: 1
Aicinājums pievienoties Jauniešu Centra teātra trupai
04.02.2014 12:28
6. februārī no 18:30 - 21:00 rīkojam jauno aktieru un teātra dalībnieku (gaismotāju, skaņotāju, dramaturgu u.c.) uzņemšanas konkursu. Tāpēc aicinām arī Tevi nākt un izmēģināt savus spēkus konkursā! Un ļoti iespējams, ka tieši Tu pievienosies mūsu teātra trupas sastāvam. Un varbūt kopā mums tiešām izdosies apbraukt apkārt zemeslodei? ;)

Pieteikties un uzzināt nedaudz vairāk par mums vari šeit:

http://teatrisaicinajums.justclick.ru/Uznemsana_teatri

Par Jauniešu Centru šeit: www.jauniesucentrs.lv

Ja šī iespēja Tev pašam neliekas aktuāla, mēs būsim ļoti un no visas, visas sirds Tev pateicīgi :), ja padalīsies šajā informācijā vismaz ar 1 savu draugu, kam šī iespēja, Tavuprāt, varētu likties saistoša. Jā, un mēs aicinām komandā pievienoties ne tikai aktierus, bet arī gaismotājus, skaņotājus, fotogrāfus, videooperatorus, kostīmmāksliniekus, dramaturgus un citus. Ja būsi ar mieru atsaukties, mēs noteikti nepaliksim Tev parādā, bet dāvāsim iespēju noskatīties video ierakstā mūsu trupas jaunāko izrādi "Sprādziens Ziemassvētkos". Pieteikties akcijai "Uzaicini draugu" un saņemt iespēju noskatīties izrādi Tu vari šeit:

http://teatrisaicinajums.justclick.ru/Akcija_davana_izrade



Ļoti iespējams, ka kāds no Taviem draugiem vai paziņām, kas sirdī jūt pamudinājumu kalpot Dievam caur teātri, savu aicinājumu varēs piepildīt tieši mūsu teātra trupā. Pieņemam dalībniekus jau no 12 gadu vecuma. Mēģinājumi notiek Vecrīgā Jauniešu Centra telpās Mārstaļu ielā 10 reizi nedēļā ceturtdienu vakaros no 18:00 - 21:00.

Saulainu un gaišu Tev šo dienu vēlot,

Teātra trupas "Aicinājums" vārdā
Menedžere
Agita Brikmane
 
 Saraksts/Citas sarunas/Aicinājums pievienoties Jauniešu Centra teātra trupai