Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Citas sarunas/par cilvēku pazemojošu gērbšanos
 
J.
pievienojies: 13.06.2006
Komentāri: 462
par cilvēku pazemojošu gērbšanos
18.05.2007 15:52
kā palīdzēt cilvēkiem (īpaši sievietēm), kuri meklē ievērību,piepildījumu, atzinību no citiem cilvēkiem - pārāk kopjot savu miesu un gērbjoties grezni, pārmoderni, pat parādot sevi kā iekārojamu objektu (piem. īsi svārki, augstpapēžu kurpes, utml.),  it kā ārējais skaistums būtu viņu vienīgā vērtība ?

sevišķi mani pārsteidz, ka pat kristieši tā dara - ubago cūku pākstis
gaisma
pievienojies: 26.03.2006
Komentāri: 7
Re: par cilvēku pazemojošu gērbšanos
18.05.2007 22:26
jautājums ir: Ko cilvēks grib  ar šo ģērbšanos parādīt? kādēl vins to dara?
janisl
pievienojies: 07.05.2006
Komentāri: 155
Re: par cilvēku pazemojošu gērbšanos
19.05.2007 09:27
>J. Jāni, tu esi uzdevis sarežģītu jautājumu. Manuprāt šeit nav kādas noteiktas atvildes:
1. Varbūt sieviete, kura atkailina savu ķermeni, domā tika par to , ka  šādi viņa skaisti izskatās. Un tas, ka mēs -  vīrieši, krītam kārdinājumā, tad nav viņas, bet mūsu problēma.
2. Amerikāņu statistiķi ir izpētījuši, ka lielākā daļa (precīzus skaitļus neatceros) prostitūtu, noziedznieku, to jauniešu, kuri nepabeidz skolu, auguši ģimenēs bez tēva. Cik pašam ir bijis jāsaskaras ar meitenēm no šķirtajām laulībām, esmu konstatējis, ka viņas, varbūt neapzināti, meklē vīrieti, kas varētu kompensēt tēva trūkumu.
3. Literatūrā ir aprakstīti gadījumi, kad, piem. vecāki gaidījuši dēlu, piedzimusi meitiņa, bat viņi ar šo faktu nerēķinās un meitiņu audzinā tā, kā zēnu. Šādi cilvēki , izauguši lieli, mēdz lietot pretējam dzimumam raksturīgas drēbes utt.( "transvestitum esse" -"būt pārģērbtam ( latīņu val)").
 
 Saraksts/Citas sarunas/par cilvēku pazemojošu gērbšanos