Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

481 525 rožukroņa lūgšanas, lai atbalstītu kristiešus
01.12.2008 pl. 08:01

Tā bija gara lūgšanu ķēde, kas apjoza visu pasauli, uzticot Jaunavas Marijas žēlastībai upurus, kuri cieš pret kristiešiem vērstās vajāšanās Indijā.

Bangalorā noslēdzās lūgšanu iniciatīva, kuras mērķis bija atbalstīt kristiešus, hinduistu integrālistu upurus Orisā un citos Indijas štatos. Saleziāņu tēva T.S.Džordža iniciatīvas mudināti, miljoniem cilvēku visā pasaulē lūdzās ar rožukroņiem rokās.

Lūgšanu akcija sākās 6. oktobrī, mēnesī, kas īpaši veltīts Jaunavai Marijai, un noslēdzās ar svinīgu Svēto Misi 22. novembrī Bangalorā. Lūgšanā bija iesaistījušies katoļi no visas pasaules, kuri 40 dienas un naktis pēc kārtas un nepārtraukti lūdzās rožukroni, aizlūdzot par mieru Indijā.

Tēvs Džordžs pastāstīja, ka šajā laikā 44 valstīs, piecos kontinentos rožukroņa lūgšana izskanēja 481 525 reizes, visvairāk gan pašā Indijā.

Viņa svētība Ignātijs Pinto, Bangaloras arhibīskaps noslēgumā teica – „Rožukronis ir spēcīgs līdzeklis, kas spēj ienest mieru ģimenē, un saskaņu valstī,” – atgādinot ka daudzi pāvesti ir aicinājuši biežāk lūgties rožukroni.

Agnuz.info / Katedrāle.lv