Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Abortu legalizācijas aktīviste: Tā bija manas dzīves lielākā kļūda (video)
22.01.2009 pl. 20:52

Norma Makkorveja, zināma arī kā Džeina Rū (Jane Roe), bēdīgi slavenās lietas  Roe v. Wade dalībniece, ir ierakstījusi video, kurā izsakās pret abortiem. Video tiek demonstrēts TV programmās vairākos štatos kā daļa no Pro life grupu rīkotās izglītojošās kampaņas.

„1973. gadā  es biju apjucis 21 gadu vecs  skuķis ar bērnu, kurš saskāries ar neplānotu grūtniecību,” viņa saka, „Tolaik es cīnījos par tiesībām uz legālu abortu, bet teikšu patiesību, man ir trīs meitas un nekad nav bijis aborta.”

„Iepazinusi Dievu, es aptvēru, ka mana lieta, kas legalizēja abortu pēc pieprasījuma, bija manas dzīves vislielākā kļūda,” Makkorvejas kundze saka, runājot par pievēršanos kristietībai un dzīvības aizstāvībai.

Makkorveja nožēlo, ka lieta, kas nosaukta viņas vārdā, ir nesusi nāvi 50 miljoniem abortu upuru 36 gadu laikā.

60 sekundes garo klipu viņa noslēdz ar vārdiem: „Jūs par mani lasāt vēstures grāmatās, toties tagad es savu dzīvi esmu atdevusi patiesības par cilvēka dzīvības cieņu no ieņemšanas līdz dabīgai nāvei izplatīšanai.”

Šo video producējusi Virtue Media, bezpeļņas Pro life  grupa no Arizonas, kura ierakstījusi arī citus dzīvības aizstāvju video pret abortiem un citiem dzīvības aizsardzības jautājumiem.

Grupas pārstāvji stāsta, ka šo video intensīvi rāda Arizonā, Alabamā, Kolorado,  Nebraskā un citos štatos visā ASV teritorijā.

„Nospiedošais vairums skatītāju atsauču ir bijušas pozitīvas. No otras puses, ir pretargumenti no tiem, kuri iestājas pret dzīvības svētuma aizsardzību,” saka grupas pārstāvji.

„Šīs elektroniskās vēstules pierāda, ka Makkorvejas kundzes drosme izteikties par abortu ļaunumu  un viņas liecība aizskar sirdis, maina prātus un atkal rada strīdus, šoreiz  no otras puses,” turpina Virtue Media.

Virtue Media lieto mediju neaptverami plašo auditoriju un iespējas, lai dotu vārdu tiem, kas sevi aizstāvēt nespēj: nedzimušajiem, vecajiem un neārstējami slimajiem. 

Šie video tiek pārraidīti visā ASV teritorijā un citās valstīs angļu un spāņu valodās.

LifeNews.com
Tulk. Jānis Lulle

• Video •
(uzklikšķiniet, lai atskaņotu)
Klikšķini uz saites, ja video zemāk nav redzams