Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Radīts iespaidīgākais video pret abortiem (video)
17.03.2009 pl. 09:18

Jauns  interneta video, kuru izlaidusi organizācija "Priests for life" piesaista tūkstošiem lietotāju uzmanību.

Klipa, kura nosaukums ir "Everyone Against Abortion Please Raise Your Hand", galvenais attēls ir fotogrāfija, kurā redzama roka kas satvērusi abortā nonāvēta bērna roku. 

„Sērosim par šiem bērniem,” teikts video, ”lai mūsu sirdis ir satriektas Dieva priekšā, ka Viņš iestātos un pamudinātu mūs darboties šo dzīvību aizstāvībai.”

Video ir daļa no tēva Frenka Pavones iecerēm, lai  ievērojot cilvēka cieņu, pievērstu amerikāņu uzmanību tam, kā aborts iznīcina nedzimuša bērna dzīvību. 

Klipa producents Pavone LifeNews.com  pastāstīja, ka video esot izraisījis iepriekš nepieredzētu reakciju un viņš saņem pozitīvas atsauksmes no apmēram 23000 „You tube” lietotāju kā arī no tūkstošiem, kuri to ir noskatījušies „Priests for life” (Priesteri par dzīvību)  mājaslapā.

„Skatītāji šo video sauc par visiespaidīgāko, visemocionālāko un visspēcīgāko Pro life video, kādu viņi jebkad ir redzējuši, tomēr tas nesatur asiņainus skatus un apstrīdamus apgalvojumus,” Pavone teica.

„Šī bērna izstieptā roka sasniedz daudzus,” viņš piebilda. „Atsauksmes ir emociju pārpilnas.”

Videoklipa reklāmas kampaņu Pavone uzsāka piektdien, ievietojot reklāmu iepriekšēja perioda darbības pārskatā.

LifeNews.com viņš pastāstīja, ka video sniedz lielisku iespēju uzskatāmi parādīt aborta būtību.

Grafisko attēlu lietošana ilgu laiku ir raisījusi debates "Pro Life" kustībā.

Daži dzīvības aizstāvji norāda, ka attēlu lietošana rada problēmas, jo tie atgrūž dažus skatītājus, kuri tad nav sasniedzami dzīvības vēstij un  izsit no sliedēm sievietes, kurām ir bijis aborts un kuras pēc tam  mēģina izlīgt ar Dievu un sevi. Viņi norāda, ka attēlus labāk lietot privātās pārrunās ar personas piekrišanu nekā darīt pieejamus visai sabiedrībai.

Citi iebilst, ka attēli saglabā dzīvības, konfrontējot skatītāju ar abortu realitāti un veidu, kādā tiek nonāvēti bērni.

„Ļaudis, kuri "Pro Life" kustībā ir bijuši 35 gadus un ir bijuši pret attēlu lietošanu saka, ka video rūgto pēcgaršu atstāj iejūtīgā, mīlas pilnā veidā. Šis attēls runā vairāk kā tūkstoš vārdu, tas dod balsi 50 miljoniem abortos nonāvēto,” saka Frenks Pavone.

 Organizācija ”Priests for  life” ir nodomājusi paplašināt video pieejamību, ievietojot to populārākās mājaslapās.

LifeNews.com
Tulk. J.Lulle

• Video •
(uzklikšķiniet, lai atskaņotu)
Klikšķini uz saites, ja video zemāk nav redzams