Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Homoseksuāļu aktīviste atzīst, ka cīņas patiesais mērķis ir iznīcināt laulību
29.04.2013 pl. 10:51
Pat zinot, ka visās kustībās ir radikāļi, tas nemazina troksni, ko sacēla nesenā lesbiešu žurnālistes Mašas Gesenes (Masha Gessen) pārsteidzošā atzīšanās. Kādā radio šovā viņa tiešām atzīst, ka homoseksuāļu aktīvisti melo attiecībā uz savu radikālo politisko darba kārtību, raksta illinoisfamily.org.

Viņa apgalvo, ka homoseksuāļu aktīvisti nevēlas laulības institūcijas pieejamību. Viņi vēlas to radikāli izmainīt un galu galā izskaust to. Lūk, ko viņa nesen teica radio intervijā:

"Tas būtu absurds, ja homoseksuāļiem būtu tiesības precēties, bet es arī uzskatu, ka tāpat būtu absurds, ja nepastāvētu laulības institūcija. Cīņa par geju laulību likumību ietver melus attiecībā uz to, ko mēs gatavojamies darīt ar laulību. Mēs apgalvojam, ka mēs nekā nevēlamies mainīt laulības institūcijā, bet tie ir meli. 

Laulības institūcijā briest pārmaiņas, un šīs pārmaiņas ir vajadzīgas. Es nedomāju, ka šai institūcijai vajadzētu būt. Man nepatīk piedalīties fikciju radīšanā attiecībā uz manu dzīvi. Man prātā šī doma bija jau pirms trīsdesmit gadiem.

Man ir trīs bērni, kuriem ir pieci vecāki, un es nesaprotu, kāpēc likumīgi nedrīkst būt pieci vecāki ... Es satiku savu jauno partneri, un viņai tikko bija piedzimis bērns, un šī bērna bioloģiskais tēvs ir mans brālis, bet manas meitas bioloģiskais tēvs dzīvo Krievijā, bet mans adoptētais dēls arī uzskata viņu par savu tēvu. Tātad pieci vecāki sadalās divās grupās pa trim ... Un tiešām, es gribētu dzīvot tādā tiesību sistēmā, kas spēj atspoguļot šo realitāti, un es nedomāju, ka tā ir saderīga ar laulības institūciju.” 

Jau ilgu laiku dabiskās laulības aizstāvji ir mēģinājuši norādīt, ka homoseksuāļi patiesībā nevēlas laulību līdztiesību. Patiesībā viņi vēlas iznīcināt laulību institūciju un izskaust tradicionālās vērtības no sabiedrības. (Tas galu galā ietver centienus apklusināt un nosodīt Baznīcu, kas atklāti neatkāpjas no savas reliģiskās mācības par laulību un seksuālo morāli.)

Ir skaitliski piemēri, kas apliecina viņas viedokli. Kad ir dota iespēja precēties un likums to atļauj, salīdzinoši neliels procents homoseksuāļu izvēlas precēties salīdzinājumā ar heteroseksuāliem pāriem. Tikai 12 procenti homoseksuāļu Nīderlandē vēlas precēties, salīdzinot ar 86 procentiem no heteroseksuāliem partneriem. Mazāk nekā 20 procenti homoseksuāļu pāru, kas dzīvo kopā Kalifornijā, ir precējušies pēc 2008. gadā dotās iespējas. Turpretim 91 procenti no heteroseksuāliem pāriem Kalifornijā, kuri dzīvo kopā, ir precējušies. 

Skaidrs, ka homoseksuāļu nolūks ir radīt kultūras pārmaiņas un iznīcināt tradicionālās ģimenes ētiskās vērtības. Lielākajai daļa homoseksuāļu, kas dzīvo kopā, nejūt nedz nepieciešamību, nedz arī vēlmi precēties – viņu mērķis ir izjaukt laulību institūciju.

Katedrāle.lv
Foto: Illinoisfamily.org