Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Lūdzēju skaits jau tuvojas 800!
04.08.2015 pl. 19:39
Latvijas Konsekrētās dzīves institūtu priekšnieku/-ču apvienotā konference ar prieku informē, ka lūgšanai par aicinājumiem uz priesterību un konsekrēto dzīvi ir pievienojušies jau 720 lūdzēji no visas Latvijas.

Ir draudzes – kā, piemēram, Preiļos, Viļānos, Madonā, Cesvainē, Viļakā, Jēkabpilī, Kristus Karaļa draudzē Rīgā, kur lūdzas vairāki desmiti cilvēku, bet pārstāvētas ir arī pavisam mazas draudzes – kā skaisti lūgšanu ziedi Marijai, kas izplaukuši Latvijā Terra Mariana jubilejas gadā. Lūgšanai pievienojušies arī vairāki cilvēki ārpus Latvijas robežām – tostarp 15 Betānijas dominikāņu māsas Holandē un Vācijā.

"Mēs, Latvijas konsekrētās personas, esam ļoti pateicīgi visiem, kuri mūs atbalsta visdažādākajos veidos, īpaši caur lūgšanu. Arī mēs uzticam Dievam jūs un jūsu nodomus mūsu lūgšanās. Visu lūdzēju vārdi tiek ierakstīti īpašā grāmatā, kas 15. augustā Aglonā, Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku laikā, tiks nesta dāvanā Marijai, Māras Zemes Karalienei," teikts mājas lapā www.konsekretie.lv.

“Aicinājumi dzimst no lūgšanas un lūgšanā; un vienīgi lūgšanā tie spēj pastāvēt un nest augļus,” uzsver pāvests Francisks. Turpināsim ar paļāvīgu cerību lūgt Pļaujas Kungu, lai “Viņš sūta strādniekus savā pļaujā” (Mt 9, 38)!

Joprojām ir iespējams pievienoties lūdzēju pulkam, lūdzoties par aicinājumiem (jebkādu lūgšanu) īpaši Konsekrētās dzīves gadā (līdz 2016. gada 2. februārim) un sūtot savu pieteikumu uz e-pastu: konsekretie@gmail.com vai reģistrējoties mājaslapā, kā arī sūtot pa pastu: Enkura iela 9, Rīga LV-1048.

Lūgšana par aicinājumiem:

"Debesu Tēvs, dod, lai mēs katrs, vienoti  Kristus Miesā, kalpotu ar tām dāvanām, ko esam saņēmuši. Mēs lūdzam, lai jaunieši, kurus Tu esi aicinājis uz priesterību un uz konsekrēto dzīvi, drosmīgi atbild Tavai gribai! Sūti strādniekus savā lielajā pļaujas laukā, lai Evaņģēlijs aizvien tiek sludināts, lai nabagi netiek aizmirsti un izslēgti no mīlestības kopības, lai cietēji saņem mierinājumu un lai Tava tauta vienmēr tiek stiprināta ar Sakramentiem. Mēs lūdzam to Jēzus Kristus, Tava Dēla vārdā. Amen."

Konsekretie.lv