Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Tezē brāļi aicina atvērt savas mājas durvis svētceļniekam
21.11.2016 pl. 14:49
Uz Tezē Eiropas jauniešu tikšanos šī gada nogalē Rīgā ieradīsies ap 15 000 jauniešu no dažādām Eiropas valstīm, norāda pasākuma rīkotāji Tezē brāļi. Tāpēc viņi aicina rīdziniekus uz viesmīlību, atverot savu māju un dzīvokļu durvis svētceļniekiem.

Jaunieši uz pasākumu, kas Rīgā norisināsies no 28. decembra līdz 1. janvārim, dosies, līdzi ņemot paklājiņu un guļammaisu, tāpēc gulta nav nepieciešama - viņiem būs ērti gulēt arī uz grīdas. Brāļi uzsver, ka viesmīlīga uzņemšana un laipns smaids ir daudz svarīgāki par materiālo komfortu, un papildina, ka vienam svētceļniekam un grīdas ir nepieciešams tikai divus kvadrātmetrus liels laukums.

Visas dienas garumā jaunieši piedalīsies dažādos Eiropas tikšanās pasākumos un mājās atgriezīsies vien pēc vakara lūgšanas, tas ir, ap pl. 22. Tāpēc viesģimenes, ja tas ir iespējams, jauniešiem varētu piedāvāt vienkāršas brokastis, bet citas ēdienreizes dalībniekiem nodrošinās tikšanās rīkotāji. Vienīgi iespēju robežās brāļi aicina rīdziniekus ielūgt jauniešus uz 1. janvāra pusdienām, pēc kurām svētceļnieki sāks atpakaļceļu uz savām mājām.

Lai pieteiktos par viesģimeni, kā arī lai iegūtu papildu informāciju jautājumu gadījumos, sazinieties ar Tezē tikšanās sagatavošanas centru, kas atrodas Rīgā, Palasta ielā 3, vai arī zvaniet pa tālruni: 67660877. Pieteikties par viesģimeni var arī savā draudzē vai elektroniski vietnē: www.taizeriga.lv

LRKB IC