Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Sākusies biļešu pārdošana uz pasākumu ar Niku Vujačiču
10.07.2023 pl. 12:18
Sākusies biļešu pārdošana uz pasākumu „Unbreakable“, kurā kā galvenais runātājs uzstāsies grāmatu autors, sludinātājs un iedvesemotājs Niks Vujačičs. Līdz 4. augustam reģistrēšanās pasākumam ir iespējama par puscenu, ziņo tā rīkotāji.

N. Vujačičs Rīgā viesosies šī gada 16. novembrī. Motivācijas un iedvesmas pasākumā “Unbreakable” varēs dzirdēt viņu un vēl septiņus runātājus, par kuriem informācija tiks izziņota vasaras otrajā pusē. Reģistrēties pasākumam var ŠEIT, izvēloties kādu no četriem pieejamajiem biļešu veidiem, kas piedāvā atšķirīgas iespējas, piemēram, šedvietu dažādos sektoros, personīgu tikšanos ar runātāju utml.

Niks ir Austrālijas amerikānis, kas piedzimis bez rokām un kājām, tomēr, neskatoties uz to, viņam izdevies kļūt par pasaulē pazīstamu spīkeri, New York Times bestselleru autoru, kouču un uzņēmēju.

Jau no dzīves pirmajām minūtēm Niks sastapās ar ārkārtīgi lielām grūtībām, jo piedzima bez rokām un kājām, tam sekoja apcelšana skolā un bailes par nākotni, nesaskatot dzīvē jēgu. Zaudējis cerības, bezpalīdzības un vientulības māktais Niks pat mēģināja izdarīt pašnāvību. Tomēr Nikam izdevās tikt galā ar dzīves izaicinājumiem un atklāt galvenos principus, kas palīdzēja viņam saskatīt savu mērķi un šķēršļus pārvērst iespējās; ļaujot kļūt par vienu no pieprasītākajiem spīkeriem pasaulē! Miljoniem cilvēku ir raduši cerību, mērķi un spēku pārvarēt problēmas un izaicinājumus, pateicoties Nika iedvesmojošajām runām un spēcīgajām koučinga sesijām.

Niks iestājas pret cilvēku apcelšanu, pazemošanu un iebiedēšanu, uzstājoties miljoniem studentu dažādās pasaules vietās sadarbībā ar vairāku valdību izglītības nodaļām. Niks ir radījis inovatīvu Sociālās emocionālās mācīšanās (SEL) programmu ar nosaukumu “Attieksme nosaka visu” jeb “Attitude Is Altitude,” kuras ietvaros viņš māca studentiem ieviest pozitīvas pārmaiņas savā un savu kopienu dzīvē.

N. Vujačičs šobrīd dzīvo ASV ar sievu un četriem bērniem. Labija būs 79 valsts, kuru viņš apmeklēs. Sludinātājs ir norādījis, ka tā būs viena no pēdējām valstīm viņa sarakstā, jo pēc tam plāno aktīvu pasaules apbraukāšanu noslēgt.

Izdevniecība “Mieram Tuvu” latviešu valodā ir izdevusi divas N. Vujačiča grāmatas – “Esi stiprs” un “Dzīve bez robežām”. Viņš ir apceļojis 78 pasaules valstis, lai dalītos ar cilvēkiem savā dzīvesstāstā un liecinātu par prieku dzīvot un pateikties, ko viņam ir dāvājusi ticība Dievam. Plānots, ka Latvija varētu būt viena no pēdējām valstīm, kurā sludinātājs uzstāsies.

KABIA