Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Slavens reperis beidz karjeru un pievēršas kristietībai
13.12.2023 pl. 08:03
Viens no zināmākajiem reperiem pasaulē un Latīņamerikas mūzikas ikona Daddy Yankee paziņoja, ka beigs savu karjeru. Iemesls? Pievēršanās kristietībai.

“Man nav kauns visai pasaulei stāstīt, ka Jēzus dzīvo manī un ka es dzīvošu Viņam,’’ viņš teica faniem pēdējā koncerta laikā.
Ziņas par mūziķa pievēršanās kristietībai izplatījās visā pasaulē. Daddy Yankee ir viens no slavenākajiem reperiem. Viņa dziesma "Despacito", kuru viņš ierakstīja kopā ar Luisu Fonsi, no pirmizrādes 2017. gadā līdz 2020. gadam bija visvairāk klausītākais skaņdarbs pasaulē. Šobrīd tā skatījumu skaits vietnē YouTube ir pārsniedzis 8 miljardus.

Savas karjeras laikā 46 gadus vecais mūziķis ierakstījis daudzas dziesmas, kuru vēstījumu var raksturot kā ne pārāk kristīgu. Vēl jo vairāk viņa pievēršanās pārsteidza mūzikas pasauli, tostarp viņa fanus.
Daddy Yankee pastāstīja publikai par saviem plāniem noslēguma koncertā Hosē Migela Agrelota kolizejā Puertoriko. ‘’Man nav kauns visai pasaulei stāstīt, ka Jēzus dzīvo manī un ka es dzīvošu Viņam,’’ atzinās mūziķis. Tad viņš runāja par tukšumu, kas, neskatoties uz viņa iespaidīgo karjeru, joprojām bija jūtams.
“Daudzus gadus es mēģināju aizpildīt tukšumu savā dzīvē, ko neviens nevarēja aizpildīt. Mēģināju atrast mērķi, daudzas reizes domāju, ka esmu laimīgs, taču kaut kā pietrūka, lai es justos piepildīts,’’ sacīja mūziķis, kuru citē "The Guardian".
Dziedātājs atzinās, ka grasās izmantot visus instrumentus, kas viņam ir - mūziku, sociālos tīklus, platformas, mikrofonu, visu, ko Jēzus viņam devis - Viņa Valstībai.

"Šīs ir beigas vienai no veiksmīgākajām un ietekmīgākajām muzikālajām karjerām Latīņamerikas vēsturē," laikrakstam “The Guardian” komentēja Daddy Yankee aiziešanu pensijā. Mūziķim, kura īstais vārds ir Ramóns Rodrigess, tas var būt jaunas dzīves sākums un labākais lēmums, ko viņš varēja pieņemt.

Deon.pl