Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Iznācis "Nāc" aprīļa numurs
07.04.2024 pl. 11:18
Tajā lasītāji, izdzīvojot Lieldienu laiku, var gremdēties sv. Jāņa Hrizostoma (Zeltamutes) pamācībā Lieldienās, kas ieved augšāmcelšanās noslēpuma dziļumos. Kā arī, gatavojoties Kunga debeskāpšanas svētkiem, var lasīt priestera Toma Priedoliņa rakstītās pārdomas.

2025. gadā Baznīcā svinēsim Jubilejas gadu, kurš sāksies jau šī gada Ziemassvētku vigīlijā, gatavojoties tam, pāvests Francisks 2024. gadu ir izsludinājis par Lūgšanas gadu. Avīzes lappusēs var atrast vairākas ierosmes tam, kā auglīgāk izdzīvot šo laiku, kā arī iepazīties ar Latvijas konsekrēto piedāvājumu, sagatavojoties Jubilejas gadam.

Liepājas diecēzes bīskaps Viktors Stulpins rakstā “Tikumi - gatavība darīt labu” dod ierosmi katram pieaugt tikumos, iepzīstinot ar tiem tuvāk.

Inervijās ar Nigērijas priesteri Johnpaul Chidiebele Agbaefuna un seminārisiem - Kaosisochukwu Stanley Maneke, Chinecherem Paschal-Trinitas Mbanugoh, Nzubechukwu Jude-Theddeus Nsofor lasītāji var uzzināt par priesterisko formāciju Nigērijā, kā arī par Baznīcas tradīcijām šajā lielākajā Āfrikas valstī.

Kā parasti, “Nāc” lappusēs lasāmas arī dažādas ziņas un aktuāli sludinājumi. Ikviens ir aicināts iegādāties izdevumu “Nāc” savas draudzes grāmatu galdā!

“Nāc” redaktore Ieva Liede