Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Labdarības koncerts - aizlūgums "Ieklausies un palīdzi" Rīgas Doma baznīcā
18.10.2005 pl. 12:44
Šonedēļ Rīgas Doma baznīcā notiks labdarības koncerts – aizlūgums "Ieklausies un palīdzi", lai vāktu līdzekļus zemestrīcē cietušajiem Pakistānā, Indijā un Afganistānā.

Pirms vairāk kā nedēļas spēcīgi grūdieni satricināja Pakistānas, Indijas un Afganistānas teritorijas. Pēc jaunākās informācijas bojā gājuši vismaz 38 000 cilvēku, bet palīdzība nepieciešami aptuveni miljonam. Strauji tuvojas ziema, laiks ir auksts, nepārtraukti līst, cilvēki atrodas zem klajas debess bez pārtikas, apģērba un medicīniskās palīdzības. Tādēļ ir jāmeklē veidi kā palīdzēt cilvēkiem, kas tur ciešs.

23.oktobrī plkst. 18.00 Rīgas Doma baznīcā notiks koncerts – aizlūgums, lai vāktu līdzekļus palīdzības sniegšanai cietušajiem. Koncertā piedalīsies Rīgas Doma zēnu koris, Chola Cantorum Riga, Artis Gāga, Raimonds Ozols, Dita Kalniņa, Niks Matvejevs, Gunārs Kalniņš & gg choir, Kristīne Adamaite u.c. Katram ir iespēja izvēlēties - palīdzēt vai nē. Latvijas mūziķi un Latvijas Sarkanais Krusts ir izvēlējušies palīdzēt. Aicinām cilvēkus būt atsaucīgiem un apmeklēt koncertu, un, ja ne ar materiāliem līdzekļiem atbalstot tur cietušos, tad vismaz vienoties kopīgā aizlūgumā. Aizlūgumu vadīs 3 mācītāji - luterāņu, baptistu un katoļu, jo ciešanas skar visus, neatkarīgi no reliģiskās vai kādas citas piederības. Ieeja uz koncertu – aizlūgumu, protams, ir bezmaksas.