Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Itālija: dziesma Jānim Pāvilam II
30.03.2006 pl. 19:10

Itāliešu izcilais skatuves mākslinieks Roberto Binjoli (attēlā) veltīs savu dziesmu pāvestam Jānim Pāvilam II. Tā sauksies „Nebaidies”.

„Man bija liels prieks savā dzīvē četras reizes tikties ar šo lielo pāvestu. Mana dziesma būs mazs un vienkāršs cieņas apliecinājums cilvēkam, kuru pasaule nespēj aizmirst. Pirms gada viņš atgriezās Tēva mājās” – pastāstīja Binjoli. Dziesmas teksts ir itāliešu, spāņu un angļu valodās. Tā vēstī par Jāni Pāvilu II, kas aicina jauniešus nebaidīties un atvērt savas sirdis Kristum. „Nebaidies riskēt, nebaidies dzīvot un apbrīnot dzīvi. Nē, nebaidies! Tici Viņam. Nebaidies pārvarēt pasauli un tās izaicinājums. Nē, nebaidies! Tici Viņam un tu dzīvosi mīlestībā”.

„Jānis Pāvils II bija jauniešu draugs. Katru reizi, kad mēs tikāmies, izjutu milzīgu prieku. Viņa acis izstaroja iekšējo gaismu. Viņa smaids un viņa seja liecināja par autentisku garīgumu, par žēlastības un mīlestības spēku. Es vienmēr jutos pieņemts un mīlēts” – atceras dziedātājs Roberto Bonjoli. Kompaktdisks „Cerības balss” ar 18 dziesmām tiks nosūtīts visām radiostacijām Itālijā, ASV, Kanādā, Polijā, Brazīlijā un Spānijā.