Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Stalone: Jēzus bija kopā ar Rokiju
17.01.2007 pl. 08:10

Slavenais Rokija un Rembo lomu atveidotājs Silvestrs Stalone savā jaunajā filmā Rokijs Balboa "pārvēršas" par kristiešu misionāru.

Viņa atveidotā varoņa-boksera dzīves ceļš parāda vērtīgu pieredzi, ko sniedz atgriešanās pie Kristus, kas spēj atbrīvot cilvēku „no šīs pasaules spīlēm”.

„Rokijs bija izredzēts, Jēzus bija kopā ar viņu, un savā dzīvē viņš izvēlējās sekot Kristus paraugam. Viņš ir ļoti, ļoti augstsirdīgs. Viņā nav rūgtuma. Viņš vienmēr pagriež otru vaigu. Un visa viņa dzīve līdzinās kalpošanai,” – tā Silvestrs Stalone komentē savas jaunās filmas būtību, kas noslēdz kino epopeju par bokseri-sportistu Rokiju.

Kā teica aktieris, tad stāsts par Rokiju, atklāj viņa paša pārliecību par to, ka dzīves jēga ir „sekošanā Kristum, bet nevis cīnoties vienatnē”. Viņa atveidotais varonis atrod ticību lasot Bībeli pirms katras došanās ringā.

„Jo vairāk es apmeklēju baznīcu, jo vairāk es atgriežos ticībā Jēzum, dzirdu Viņa Vārdu un pieņemu Viņa vadību, jo vairāk es jūtu, ka (pasaules) spīles mani atlaiž,” – atzinās Stalone.

Aktieris pastāstīja, ka uzaudzis kristīgā ģimenē, apmeklējis katoļu skolu, un jau no bērnības apguvis kristīgās ticības pamatus – „līdz brīdim, kad vienreiz aizbēgu tā saucamajā reālajā pasaulē un iepazinos ar kārdinājumiem. Es it kā novirzījos no pareizā ceļa un sastrādāju daudzas kļūdas”.

Tagad pasaules kino zvaigzne vēlas paskaidrot skatītājiem, cik svarīgi ir apmeklēt baznīcu un gūt palīdzību dzīvē caur ticību Dievam.

„Nepieciešams balstīties uz kāda pieredzi un vadību, jo vienatnē nav iespējams trenēties. Tieši tā es uztveru kristietību un Baznīcu – kā sporta zāli dvēselei,” – teica aktieris.

Stalone uzskata, ka visas „grūtības un pārbaudījumi”, kas ir bijuši viņa dzīvē, bija nepieciešami tam, lai šodien viņš varētu pastāstīt tieši šādu stāstu par Rokiju.

„Lielākā daļa manu agrāko asiņaino filmu bija manas jaunības radošie augļi, kad mana laulība neizdevās un es biju pakļāvies Holivudas kārdinājumiem,” – viņš pastāstīja intervijā avīzei The San Francisco Chronicle.

Blagovest - info