Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Lietuvas eksorcisti par grupu "Lordi"
22.02.2007 pl. 09:43

Šajās dienās Lietuvā viesosies mūzikas grupa „Lordi” no Somijas. Ir pietiekami daudz pazīmju un atsauksmju, ka šī grupa pārstāv sātanistu kustību, kas veic destruktīvu darbību.

Piesedzoties ar mākslas un daiļrades brīvības jēdzieniem, tiek propagandēta absurda un pretīguma „estētika”, antimāksla, acīmredzama ņirgāšanās par vispārcilvēciskām un kristīgām vērtībām, līdz ar to maitājot klausītāju psihi.

Vēlamies brīdināt, ka lietotie mūzikas ritmi, teksti un dekorācijas var pavērt ceļu dēmoniskai darbībai un koncertu klausītājiem radīt reālas nevēlamas sekas ikdienas dzīvē un attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Dziesmu tekstos atklātā veidā tiek lietoti lāsti, pausta izkropļota patiesības uztvere.

Koncertu organizēšana Pelnu Trešdienā un Gavēņa laikā katoliskajā Lietuvā rada aizdomas, ka tā nav vienkārša sagadīšanās, jo no pieredzes zināms, ka šāda veida grupas rīko koncertus svētzadzības, citu aizvainošanas un dēmoniskos nolūkos.

Balstoties uz Baznīcas un personisko eksorcisma pieredzi, vēlamies brīdināt, ka iesaistīšanās līdzīga veida pasākumos nav vien nevainīga spēle, ziņkārība vai alternatīvas meklējumi, bet gan saskaršanās ar reālu dvēseles ļaunumu, kas rada sāpīgas, ilgstošas un postošas sekas.

Aicinām katoļus vienoties kopējā rožukroņa lūgšanā, lai Dievmāte Marija sarautu velna sapītos valgus un tiem, kas ir piekrāpti, parādītu cilvēka cienīgu aicinājumu – līdzdarboties Dieva mīlestības un daiļrades veikumā.

Priesteris dr.Arnoldas Valkauskas
Kauņas arhibīskapijas eksorcists,

Priesteris Edmundas Rinkevičius
Paņevēžu bīskapijas eksorcists

Katalikai.lt

P.S. Grupa Lordi Latvijā viesosies februāra beigās.