Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Alūksnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā koncertēs koris no Drēzdenes
16.07.2007 pl. 13:07

Mārīte Dzene

Alūksnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā 17.jūlijā pulksten 18.00 būs Drēzdenes evaņģēliskās sociālo darbinieku augstskolas kora “Cantilene - Chor” koncerts. Koris uzstāsies arī citās Latvijas pilsētās.

Alūksnes baznīcas draudzes kora “Servus” diriģente Sarmīte Brīdaka stāsta, ka Vācijas kora dalībniekus Alūksnē sagaidīs svētdienas vakarā. Tad abiem koriem būs sadraudzības vakars, kurā varēs tuvāk iepazīties un kopīgi padziedāt. “Pirmdien ciemiņus vedīsim uz Ates dzirnavu muzeju un Balviem, kur evaņģēliski luteriskajā baznīcā arī būs Drēzdenes jauniešu kora koncerts. Otrdien vācu ciemiņi iepazīsies ar Alūksnes skaistākajām vietām un vakarā koncertēs mūsu baznīcā,” informē S.Brīdaka.

Viņa aicina izmantot iespēju klausīties vācu jauniešu kori, jo tā sniegums varētu būt meistarīgs, interesants un emocionāli bagāts. Drēzdenes koris Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas Mūzikas un liturģijas komisijai izteicis vēlmi Vidzemē apmeklēt Alūksni un Balvus, Kurzemē - Kuldīgu. S.Brīdaka cer, ka starp abiem koriem veidosies ciešāka sadarbība.

Koris "CANTILENE" uzstāsies:
Ceturtdien, 19. jūlijā Rīgas Jēzus evaņģēliski luteriskajā baznīcā
Piektdien, 20. jūlijā Talsu evaņģēliski luteriskajā baznīcā
Sestdien, 21. jūlijā Kuldīgas Sv. Katrīnas evaņģēliski luteriskajā baznīcā


Foto: Lelb.lv