Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Testē realitāti
23.07.2007 pl. 10:26

Inese Riekstiņa

Neilgi pirms studiju gada uzsākšanās Latvijas Kristīgā studentu brālība (LKSB) aicina jauniešus pavadīt brīvdienas vasaras nometnē „Testē realitāti 2007”, kas no 22. līdz 26.augustam notiks Zemgales vidusskolā Tukuma rajona Slampē.

Gandrīz nedēļas garumā studenti un citi jaunieši piedalīsies semināros, lekcijās, diskusiju grupās, kā arī atpūtīsies sportojot, baudot mūziku un piedaloties ekstrēmajā pārgājienā.

Šī gada nometnes tēma ir “Kā pārbaudīt realitāti“, tāpēc nometnes laikā studenti mēģinās atbildēt uz vairākiem sarežģītiem, bet arī ļoti svarīgiem jautājumiem; kā zināt, kas ir pareizs, kas patiess, vai cilvēks pats to var noskaidrot; kā nonākt pie ticamām atbildēm; vai pastāv absolūta patiesība? u.c. Jauniešus uzrunās lektori gan no Latvijas, gan ārzemēm.

Jaunu un noderīgu informāciju varēs gūt arī semināros par aktuālām tēmām, piemēram, jautājumos par Dievu, cilvēka identitāti, cilvēku savstarpējām attiecībām un citiem jauniešiem aktuāliem jautājumiem.

Vēl nometnē studenti varēs izmantot aktīvās atpūtas iespējas – piedalīties ekstrēmajā pārgājienā pa Slampes apkārtni, spēlēt komandu spēles – futbolu, volejbolu, basketbolu, kā arī iemēģināt spēkus dažādos cīņas sporta veidos, bet radošajās darbnīcās varēs veidot un pārveidot, fotografēt un dejot. Jautrība garantēta būs mazo grupu šovā, ko veidos paši nometnes dalībnieki, bet labu mūziku varēs baudīt katru dienu un arī īpašā mūzikas vakarā ar grupas „Crescendo” mūziķu piedalīšanos.

Lai piedalītos, jābūt vismaz 18 gadus vecam. Papildus informācija un pieteikšanās LKSB mājas lapā www.lksb.lv. Dalības maksa, piesakoties līdz 16.augustam – tikai Ls 15.

LKSB Latvijā darbojas jau 14 gadus, un šāda veida vasaras nometni rīko jau padsmito reizi. Nometnes mērķis ir dot jauniešiem iespēju iegūt sev interesējošo informāciju par kristīgo ticību, izvērtēt un labāk izprast sevi, savu dzīvi, satikt un iepazīt cilvēkus no Latvijas un ārvalstīm, kā arī jautri un lietderīgi pavadīt laiku, atpūšoties no ikdienas.