Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Ogres Sv. Meinarda Romas katoļu baznīcai - 10
17.08.2007 pl. 14:40

Šogad Ogres Sv. Meinarda Romas katoļu baznīcai tiek svinēta 10 gadu jubileja. Šajā sakarā svinīgais dievkalpojums notiks 19. augustā 10.00, kuru vadīs V. Em. Jānis Kardināls Pujats.

Šī dievkalpojuma laikā varēs saņemt iestiprināšanas sakramentu. Un sakarā ar svētkiem, jau no paša rīta plkst. 8.00 Dievnamā būs Vissvētākā Sakramenta adorācija. Pēc dievkalpojuma būs svinīga procesija un dziedājums Te Deum.

Uz šiem svētkiem tiek aicināti un gaidīti it visi cilvēki, bet it īpaši tie, kuri ņēma dalību dievnama celtniecībā, gan garīgi, gan fiziski. Visi kopīgi pateiksimies Dievam par šo Dievnamu, kas jau 10 gadus atrodas pašā Ogres centrā.

19. augustā, tradicionāli kā katru gadu plkst 15.00 uz Sv. Meinarda salas Ikšķilē V. Em. Jānis Kardināls Pujats vadīs Dievkalpojumu, kura laikā tiks piešķirts arī Iestiprināšanas sakraments. Taču pirms tam arī plkst. 13.30 tiks svinēta Sv. Mise, kuras laikā tiks kristīti bērni, jaunieši un pieaugušie. Šī būs īpaša reize, jo ikdienā tas netiek piedāvāts. Taču šogad 19. augustā kad atzīmēsim gan Ogres dievnama 10 gadu jubileju, gan Sv. Meinarda svētkus, tiks piešķirts Kristības sakraments uz Sv. Meinarda salas. Visiem tiem, kas nav kristīti vai plāno to darīt tuvākajā laikā šī ir vislieliskākā iespēja. Šai sakarā aicinām sazināties ar draudzes prāvestu Konstantīnu Bojāru zvanot pa telefonu: 65022458 vai 26551206

Ogres Sv. Meinarda draudzes prāvests
Konstantīns Bojārs

Katolis.lv