Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Padod uguni 2007
21.08.2007 pl. 12:19

Augusta mēneša pēdējā dienā Talsos jau sesto reizi iesāksies kristīgās mūzikas festivāls "Padod uguni". Šogad festivāls notiks no 31. augusta līdz 3. septembrim.

Piektdien, 31.augustā, tiks piedāvāts īpašs koncerts jauniešiem.
Grupas, kuras piedalīsies: Fusion, S.O.S., Talsu ev.lut. slavēšanas grupa, MC Paul & Samarietis, Probus, Triecienvilnis.
Pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi festivāla izdevumu segšanai.

Sestdien, 1.septembrī plkst.10:00 notiks ekumēnisks dievkalpojums Talsu Romas katoļu baznīcā. Pēc dievkalpojuma plkst. 12:00 - grupas Revival koncerts.
Plkst. 14:00 Talsu Tautas namā festivāla ietvaros tiks rādīta teātra izrāde „Pazudusī princese”. Augsta līmeņa mākslinieciskais sniegums, ko piedāvā Kuldīgas kustību teātra mākslas studija „Purple line”. Laipni aicināti gan bērni, gan viņu vecāki.

Pēc izrādes bērniem būs iespēja piedalīties zīmējumu konkursā.
16:00 Talsu ev.lut.baznīcā koncertu sniegs mūziķis Valdis Dvorovs.
19:00 sāksies festivāla kulminācija – vakara koncerts Sauleskalnā.

Šis gads atšķiras no citiem gadiem ar to, ka vakara koncertā piedalīsies tikai piecas grupas. Talsu kristīgās draudzes savās draudžu sapulcēs izlēma, kuru grupu vēlētos aicināt uz pasākumu. Tādējādi aiz katras mūziķu grupas stāv kāda kristīgā draudze, kura rūpējas par mūziķu uzņemšanu, lūdz par viņiem, ziedo finanses honorāriem un ceļu izdevumiem.

Nenokavējiet sākumu! Šī gada festivāla koncertu atklās grupa "Vēstniecība" ar savu grandiozo uzstāšanos. Īpašais viesis šogad ir Džons de Jongs (John de Jong) no Lielbritānijas, kurš jau daudzus gadus kalpo ar slavēšanu, pielūgsmi un pravietisku vārdu. Piedalīsies arī visu iemīļotais Valdis Indrišonoks, kā arī grupa Vējš un pusnaktī pasākumu noslēgs grupa Coming Soon no Liepājas.

Šogad atšķirībā no citiem gadiem festivāla viesiem tiek piedāvāta iespēja uzkavēties Talsos kādas pāris dienas ilgāk, jo svētdien, 2.septembrī plkst.18:00 Džons de Jongs vadīs slavēšanas dievkalpojumu un 3.septembrī viņš vadīs darbnīcu slavēšanas vadītājiem, kalpotājiem un citiem interesentiem.

Padoduguni.lv