Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Jauna krāsojamā grāmata "Rožukronis bērniem"
15.11.2007 pl. 13:07

Izdevniecība KALA Raksti piedāvā jaunu grāmatu „Rožukronis bērniem”. Grāmatiņa ir palīgs, mācoties skaisto Rožukroņa lūgšanu. Tā noderēs arī bērnu vecākiem un pedagogiem.

Grāmatiņas ievadā ir vienkārši, bērniem saprotami izskaidrota Rožukroņa lūgšana, kā arī dota pamācība, kā to lūgties. Seko visas četras Rožukroņa daļas – katram noslēpumam ir pievienots īss apraksts, kā arī krāsaina ilustrācija. Blakus lappusē ir ievietota šī pati ilustrācija, tikai melnbalta – bērns to var izkrāsot pats, vienlaikus pārdomājot izlasīto notikumu no Jēzus dzīves.

Katrai grāmatiņai ir pievienots koka rožukronis.

Ar „Mieram tuvu Solidaritātes fonda” starpniecību daļa grāmatas tirāžas tiks dāvināta bērniem no maznodrošinātām ģimenēm, bērniem bērnunamos, slimnīcās un citviet.

„Lūdzoties Rožukroņa lūgšanu, uzpīsim daudzus skaistus vainagus Kunga Jēzus Mātei Jaunavai Marijai!” – aicina grāmatiņas ievadvārdi. Izdevuma veidotāji no sirds cer, ka šī grāmatiņa daudziem Latvijas bērniem palīdzēs labāk iepazīt mūsu Kunga Jēzus Kristus dzīvi, kā arī iemācīties skaisto Rožukroņa lūgšanu.

Grāmatu „Rožukronis bērniem” meklējiet savas baznīcas grāmatu galdā vai pasūtiet „Mieram tuvu” redakcijā „KALA Raksti” – tālr. 7148336, 26672531, e-pasts