Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Izstāde "Mieram tuvu" 100. numura iznākšanai
26.11.2007 pl. 19:05

No 26. novembra līdz 1. decembrim Liepājas Svētā Dominika baznīcā ir apskatāma izstāde "Mākslinieki - Dieva Vārdam". 

Mieram tuvu ir kabatas formāta kalendārs – palīgs cilvēka garīgajā dzīvē, kas katrai dienai piedāvā lasījumus no Svētajiem Rakstiem, kā arī lūgšanu un pārdomu tekstus, priesteru komentārus.

Izdevuma ideja – dot cilvēkiem iespēju ik dienas lasīt tos Svēto Rakstu fragmentus, kas todien tiek lasīti un pārdomāti visā pasaulē, visā katoliskajā Baznīcā. Kā atbildi Dieva teiktajam, Mieram tuvu piedāvā savus rīta un vakara lūgšanu tekstus, kas vēlāk lasītāju rosinātu meklēt pašam savus vārdus un turpināt skaisto Dieva un cilvēka sarunu.

Pirmais Mieram tuvu numurs iznāca 1999. gada augustā. 2007. gada novembrī lasām jau 100. numuru. Svinot šo priecīgo notikumu, dāvinām lasītājiem izstādi „Mākslinieki – Dieva Vārdam”.

Mieram tuvu veidošanā ir piedalījušies daudzi mākslinieki. Viņu darbi ir veidoti kā ilustrācijas Svēto Rakstu lasījumiem, kā iedvesma lūgšanām un pārdomām par Dieva Vārdu. Ar savu radošo talantu mākslinieki ir rotājuši mūsu izdevumu, padarījuši to bagātāku un krāsaināku. Izstādē varam parādīt tikai dažu autoru darbus un nelielu daļu no visām ilustrācijām, kas bijušas apskatāmas Mieram tuvu grāmatiņās.

Ar šo izstādi vēlamies pateikties visiem, kas piedalās Mieram tuvu veidošanā, mūsu lasītājiem un draugiem.

Liels paldies par labvēlību un atbalstu, un – ar Dieva svētību – arī tālāk dosimies kopā!

Vienmēr Jūsu –
"Mieram tuvu"