Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Priesteris - popmūzikas zvaigzne (video)
03.03.2008 pl. 08:01

Brazīlijas priesteris un popmūzikas zvaigzne Marcelo Rossi pagājušajā gadā pārdeva vairāk kā 3,3 miljonus ierakstus CD un DVD formātā. Viņa albumi jau otro gadu Brazīlijā atrodas mūzikas aptauju pirmajās vietās.

Viņa jaunākais mūzikas disks "Minha Bencao" (Mana svētība) ir pārdots 1,3 milj. eksemplāros.

Brazīlijas žurnāls Veja raksta, ka tādas vadošās Brazīlijas popmūzikas zvaigznes, kā Ivete Sangalo, Caetano Veloso vai Roberto Carlos nav spējuši nopelnīt pat ne desmito daļu no ienākumiem, kādus gūst priesteris Rossi. Visus savus no ierakstiem gūtos ienākumus 40 gadus vecais priesteris no San Paulo ziedo sabiedrības vajadzībām.

Jau 90-tajos gados Marcelo Rossi saprata, ka sektu popularitāte balstās galvenokārt populāru ritmu izmantošanā, un ka uz to adekvāti ir jāreaģē Katoļu Baznīcai. Lielākajai daļai sektu ir pašām savas filmu un ierakstu studijas, kā arī radiostacijas. Un priesteris Rossi bija pirmais, kas šīm sektām radīja nopietnu konkurenci.

Marcelo Rossi tāpat nodarbojas arī ar filmu un seriālu uzņemšanu par reliģiskām tēmām. Miljoniem klausītāju katru dienu klausās viņa radioraidījumus. Tāpat ļoti populāras ir arī viņa celebrētās svētdienas Svētās Mises, kuras translē privāti televīzijas kanāli.

Wiara.pl / Katedrāle.lv

• Video galerija •
(uzklikšķiniet, lai atskaņotu)

1. Marcelo Rossi - Sonda me (YouTube)


2. Fragments no sv.Mises (dziesma, sākot no 1min 30sek)