Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Jauni nomināti diecēzes priesteriem
25.07.2015 pl. 11:23
Ar 2015. gada 27. jūliju stājas spēkā jauni nomināti dažiem Liepājas diecēzes priesteriem, ko izdevis diecēzes bīskaps Viktors Stulpins.

Ar 2015. gada 27. jūliju Romas katoliskās Baznīcas Liepājas diecēzes bīskaps Viktors Stulpins atbrīvo Mihailu Volohovu no Kuldīgas Svētās Trīsvienības Romas katoļu draudzes administratora amata un no dalības Liepājas diecēzes Prezbiteru padomē. Priesteris saglabā fakultāti sprediķot saskaņā ar KTK 764. kanonu un uzklausīt grēksūdzes saskaņā ar 969. kanona §1.

Ar 2015. gada 27. jūliju uz diviem gadiem par Kuldīgas Romas katoļu draudzes, Lēnu Romas katoļu draudzes un Skrundas sv. Jura Romas katoļu draudzes administratoru tieks iecelts pr. Vjačeslavs Bogdanovs (attēlā) ar dzīvesvietu – Tirgus ielā 2, Kuldīgā.

Saldus Romas katoļu draudzes, Brocēnu Romas katoļu draudzes, Lutriņu Romas katoļu draudzes, Silaiņu Romas katoļu draudzes, Zirņu Romas katoļu draudzes un Šķēdes Romas katoļu draudzes administrators Toms Priedoliņš ar 27. jūliju tiek atbrīvots no Lēnu Romas katoļu draudzes administratora amata.

Aizputes Romas katoļu draudzes, Pāvilostas Romas katoļu draudzes un Vecpils Romas katoļu draudzes administrators Mariušs Kempa ar 27. jūliju tiek atbrīvots no Skrundas sv. Jura Romas katoļu draudzes administratora amata.