Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Katoļu pamatskolā noslēdzas projekts "Dod pieci drošībai!"
12.09.2017 pl. 07:21
Piektdien, 8.septembrī, Liepājas Katoļu pamatskolas kolektīvs ar vērienīgu Atvērtās skolas pasākumu "Dod pieci sportam!" noslēdza projektu "Dod pieci drošībai!".

Jau otro gadu pēc kārtas septembra pirmajā nedēļā ar Liepājas pilsētas domes atbalstu Liepājas Katoļu pamatskolā tika realizēts projekts skolēniem, šogad – "Dod pieci drošībai", kura laikā ikviens bija aicināts uzsākt dienu ar rīta rosmi kvalificētu treneru un Liepājas pilsētas Leļļu teātra aktieru vadībā, skolēni un skolotāji varēja tuvāk iepazīties ar mūsu pilsētas drošību nodrošinošiem dienestiem. Skolā ciemojās gan Neatliekamās medicīniskās palīdzības, gan Valsts un Pašvaldības policiju, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, lai sniegtu nepieciešamās zināšanas un prasmes.

Katrai dienai tika dots savs nosaukums: Dod pieci ārstam! Dod pieci policistam! Dod pieci internetam! Dod pieci ugunsdzēsējam! Dod pieci sportam!

Sadarbībā ar biedrību "Dižvanagi" tika organizētas kanisterapijas nodarbības, jo skolā mācas vairāki bērni ar īpašām vajadzībām. Neizpalika arī tradicionālā Ventspils Izglītības pārvaldes ārsta Gundara Kukļa lekcija vecākiem un skolotājiem "Mana bērna emocionālā drošība".

Projekts tapis ar Liepājas pilsētas domes veselības veicināšanas projektu konkursa atbalstu, kā arī ar Pērkones parka atbalstu.

Antra Jakovļeva