Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Kristīgā nometne jauniešiem "Oāze" Liepājā. Piesakies!
16.10.2023 pl. 08:03
Oāze ir kristīgā nometne jauniešiem vecumā no 14 līdz 18 gadiem, kas notiek skolēnu brīvlaikos. Latvijā tā norisinās jau desmito gadu, bet šī būs pirmā reize, kad nometne notiks Liepājā!

Nometnē jauniešiem būs iespēja klausīties lekcijas, katru dienu piedalīties Svētajā Misē, apmeklēt radošas darbnīcas, meistarklases un sporta aktivitātes. Vakara programmā tiek piedāvāti gan garīga satura, gan izklaidējoši pasākumi.

Šīs nometnes tēma ir "Aicinājums" un jauniešiem šī tēma ir ļoti aktuāla. Ir svarīgi apzināties, kādam mērķim Dievs katru no mums ir radījis. Kas es esmu? Kam es esmu radīts? Pārdomāt kādas ir katra īpašās spējas, talanti un intereses, atklāt, cik unikāli katrs esam. Nometnē būs iespēja dzirdēt arī vairāku cilvēku liecības par viņu aicinājumiem.

Nometnes dalībniece Everita stāsta, ka Oāzē “var justies droši, tu tiec uzklausīts, saprasts, atbalstīts, pieņemts. Ir iespēja piedzīvot sadraudzību, iepazīt Dievu, piedzīvot Dieva klātbūtni un pārdomāt, kas ir dzīves jēga. Tā ir iespēja piedzīvot kaut ko jaunu, kaut ko kas maina dzīvi "uz labo pusi"".

Oāzes nometne notiks no 23. - 28.10. Liepājā, 15. vidusskolas telpās. Reģistrēties iespējams: https://ieej.lv/OASISRUDENS2023