Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

"Losandželosas leikers" spēlētājs godina Kristu
05.04.2007 pl. 10:21

Basketbolistu, aizsargu Dereku Fišeru Losandželosas Leikeru komandā uzņēma 1996. gadā. Sportists atzīst, ka viņa dzīvi būtiski ietekmējis Jēzus Kristus.

Būtisku lomu 6 pēdas garā Fišera dzīvē Kristus ieņem jau kopš agras jaunības, kad viņš uzauga kristiešu ģimenē. „Kļūstot vecākam, manas personiskās attiecības ar Jēzu ir augušas,” viņš saka, „un nu es saprotu, ka Viņš ir mana spēka avots – tas, no kura visu saņemam. Lai spēlētu 100 spēls gadā, enerģijas dzērieni nav vienīgais, kas tev var palīdzēt. Tev ir jāzina patiesais spēka avots un man tas ir Jēzus Kristus.”

Fišers savā karjerā guvis ne mazums panākumu, tomēr ne viss noticis perfekti vai tuvu ideālam. Bijis arī ne mazums vilšanos un izaicinājumu – to vidū arī pēdas trauma, kas liegusi spēlēt divas sezonas. „Es zinu, ka nebūtu ticis cauri šīm grūtībām un nonācis tur, kur es tagad esmu, ja Viņš nebūtu bijis man blakus,” atzīst sportists.

Vēl vairāk par koncentrēšanos izšķirošajam metienam grozā vai precīzai piespēlei leikeru komandas biedra Fišera mērķis ir ļaut citiem redzēt viņā Kristu. „Tā ir lieliska sajūta, ka cilvēki pievērš uzmanību ne tikai tam, ka sportists izpilda savu uzdevumu vai cik daudz punktu viņš gūst vai kāds ir viņa atlētiskais sniegums, bet arī personiskajiem lēmumiem, ko viņš savā dzīvē ir pieņēmis,” stāsta Fišers, „Sporta fani novērtē, ja tu esi pilnvērtīgs cilvēks. Es domāju, ka ir neiespējami būt pilnvērtīgam, ja centrā nav Jēzus.”

"Kāpnes" /Christiansportsminute.com