Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Katedrāle.LV  Vārda brīvība

Rakstot atsauces, diskutējot un ievietojot sludinājumus,
lūdzu, ievēro sekojošus principus:

  1. Neievieto citus cilvēkus, organizāciju, kopienu, iestāžu utml.  aizskarošus, piedauzīgus, vulgārus, apmelojošus, naidīgus, draudošus, nicinošus vai jebkādus citus materiālus (komentārus, linkus, bildes utml.), kas pārkāpj jebkādus valsts un/vai baznīcas  likumus, kā arī  ētikas normas.
  2. Nenoliedz neviena kristīgo vai jebkādu pārliecību, ja viņam ir cits viedoklis. Attiecies pret citu reliģiju un ticības novirzienu pārstāvjiem ar toleranci. Neapvaino citus par viņu pārliecību.
  3. Nepārmet citiem lietotājiem ļaunu gribu, inteliģences trūkumu utml. - Tev nebūs tiesāt!
  4. Neievieto atsauces, kas attiektos tikai uz vienu personu, un kas būtu nesaprotami citiem lietotājiem (dialogam divatā var izmantot čatu, e-pastu vai portāla iekšējo ziņu sistēmu).
  5. Forumā vai atsaucēs centies diskutēt tikai par uzsākto tēmu un no savas puses līdz minimumam ierobežo citu jautājumu apspriešanu (lai diskutētu par citu tēmu, vari to forumā izveidot pats, vai lūgt to izdarīt kādam no portāla administratoriem vai moderatoriem).
  6. Necenties pārņemt tiesības, kas katoļu Baznīcā pieder vienīgi Baznīcas ganiem kā ticības skolotājiem.
  7. Respektē Baznīcas varas likumīgus aktus, ņemot vērā varas kompetences robežas un aktu spēka pakāpi. 

~ • ~

Portāla politika

  1. Redakcija patur tiesības izdzēst augstākminētajiem principiem neatbilstošus materiālus - atsauces, sludinājumus, diskusijas, lietotāju profilus utml.
  2. Mēs atbalstam vārda brīvību, tomēr nekorekta tās izmantošana var sastapties ar cenzūru.
  3. Katedrāle.lv neatbild par publikācijās un foruma diskusijās lasāmajiem lietotāju komentāriem (izņemot portāla veidotāju izteiktos).
  4. Administratori rūpēsies par to, lai visi saskaņā ar šajos noteikumos minēto par aizvainojošiem atzīstamie materiāli (komentāri, diskusijas, lietotāju profili u.c.) tiktu pēc iespējas ātrāk izņemti no portāla publiskās daļas (tas ne vienmēr nozīmē pastāvīgu šādu datu izdzēšanu). Tomēr jāpiebilst, ka nav iespējama katra šī fakta tūlītēja konstatēšana.