Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Reģistrācija

Kāpēc jāreģistrējas?

Reģistrācija nav jāuztver kā apgrūtinājums, bet gan veids, kā organizēt un attīstīt portāla komūnu. Reģistrācija uzlabo diskusiju kvalitāti, palīdz efektīvi uzturēt portāla interaktīvo daļu, kā arī ļauj jums, portāla apmeklētājiem, saglabāt savu identitāti un tādā veidā kļūt par virtuāli atpazīstamām personībām.

Varam pačukstēt, ka ar laiku reģistrētajiem lietotājiem būs pieejamas vesela kaudze iespēju, kas padarīs šī portāla lietošanu vēl interesantāku... ;)


Kļūstot par reģistrētu lietotāju, Tu

  1. piekrīti, ka visa informācija, ko šeit ierakstīsi, tiks glabāta portāla datu bāzē. Tu nedrīksti savā profilā ievadīt nepatiesu informāciju - ja Tu nevēlies kaut ko atklāt par sevi, tad Tev ir visas iespējas atstāt neobligāti aizpildāmos laukus tukšus vai arī -  nereģistrēties vispār. Portālā pielietotās tehnoloģijas izmanto cookies, lai saglabātu informāciju Tavā datorā. Cookies vienīgais uzdevums ir padarīt šī portāla lietošanu Tev draudzīgāku un kvalitatīvāku. Tavi dati tiks izmantoti tikai Tevis paša izvēlētu šī portāla piedāvāto iespēju nodrošināšanai (piemēram, no Tevis pieprasītā e-pasta adrese tiek izmantota vienīgi Tavas reģistrācijas apstiprināšanai, kā arī jaunas paroles nosūtīšanai, ja gadījumā veco Tu aizmirsīsi). Jebkura šīs informācijas daļa bez Tavas atļaujas netiks nodota trešajām personām. Tomēr portāls Katedrāle.LV nav atbildīgs par jebkādu Tavas informācijas uzlaušanu vai izmainīšanu, ja to veikušas trešās personas, kas nav iesaistītas portāla Katedrāle.LV uzturēšanā. Šādos gadījumos mēs garantējam iesaistīt tiesībsargājošās iestādes, lai veiktu katra atsevišķa gadījuma izmeklēšanu un sauktu vainīgos pie atbildības. Pastāvīgi tiek veikti visi iespējamie profilaktiskie pasākumi, lai izvairītos no šādiem gadījumiem.

  2. apņemies portālā Katedrāle.LV neievietot citus cilvēkus aizskarošus, piedauzīgus, vulgārus, apmelojošus, naidīgus, draudošus, nīcinošus vai jebkādus citus materiālus (atsauces, sludinājumus, linkus, bildes utml.), kas pārkāpj jebkādus valsts un/vai baznīcas  likumus, kā arī  ētikas normas. Tāpat arī Tavs segvārds (niks) un citas Tavā profilā izvietotās ziņas nedrīkst saturēt šāda veida informāciju. 
    Likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības!

  3. piekrīti tam, ka šī portāla veidotāji nenes atbildību par citu portāla apmeklētāju komentāros un diskusijās izteikto viedokli. Tāpat arī ne vienmēr komentāros un diskusijās lasāmais viedoklis sakrīt ar katoļu Baznīcas mācību. Administratori un moderatori rūpēsies par to, lai visi saskaņā ar šo noteikumu otrajā punktā minēto par aizvainojošiem atzīstamie materiāli (komentāri, diskusijas, lietotāju profili u.c.) tiktu pēc iespējas ātrāk izņemti no portāla publiskās daļas (tas ne vienmēr nozīmē pastāvīgu šādu datu izdzēšanu). Tomēr jāpiebilst, ka nav iespējama katra šī fakta tūlītēja konstatēšana.

  4. pieņem savā zināšanā, ka šī portāla redaktoram, administratoriem un moderatoriem ir tiesības izdzēst, mainīt vai slēgt jebkuru šī portāla diskusiju vai ikvienu citu materiālu jebkurā brīdī nesaskaņojot to ar materiāla autoru, ja tas tiek uzskatīts par nepieciešamu.

  5. apzinies, ka, ja Tu kā reģistrēts lietotājs sistemātiski neievērosi augstāk minētos un šajā sadaļā lasāmos noteikumus, tad Tavs lietotāja konts bez brīdinājuma var tikt slēgts un pieeja portālam - liegta.

Spiežot pogu “Reģistrēties”,
Tu piekrīti visam augstāk minētajam.

 

Niks: *
Parole: *
vēlreiz:
Vārds:
Uzvārds:
Mājas adrese:
E-pasts: *
Dzimšanas datums: *
Dzimums: *
 
 
Uzskatu sevi par: *
 
 
* obligāti aizpildāmie lauki