Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Remonts Liepājas Katoļu pamatskolā
05.08.2005 pl. 08:35

Ieva Liede

Liepājas Katoļu pamatskola ir izvietojusies Liepājas sv. Jāzepa Romas katoļu draudzei piederošās telpās, kurās šobrīd rit remontdarbi.

Pateicoties Vācijas katoļu ziedotājiem un labdarības organizācijai „Renovabis”, izdevās saņemt naudas līdzekļus, lai atjaunotu skolas ēkas jumtu un fasādi, kas jau ilgāku laiku bija kritiskā stāvoklī.

Šo darbu jau veiksmīgi ir paveikusi būvfirma „Kristaps”. Vēl priekšā darbs pie ēkas ieejas mezgla izbūves, kuru jāpabeidz līdz septembrim. Projekta autors ir arhitekts ir U. Ekšteins. Ieeju skolā iecerēts uzbūvēt tā, lai tajā viegli varētu iekļūt cilvēki ar īpašām vajadzībām. Ieejas mezglam naudu ziedojis Lūcijas fonds no Zviedrijas un „Hansabanka”.

Pateicoties citam Vācijas katoļu ziedojumam, ko esam saņēmuši ar labdarības organizācijas „Bonifaciuswerk” paliīdzību, skolā tiks izbūvēta jauna virtuve ar iekārtām, kuras atbilst nepieciešamajiem standartiem, kā arī jauna ēdamzāle. Tas būs liels prieks mūsu skolēniem, kuri 1. septembrī ieradīsies skolā.

Liepājas pilsētas Būvvalde izteikusi lūgumu norobežot ar žogu Katoļu pamatskolas teritoriju no Peldu ielas un K. Valdemāra ielas. Tas nepieciešams arī skolēnu drošībai. Bija jāmeklē līdzekļi, lai šis žogs varētu tapt, un ceram, ka darbs arī tiks paveikts līdz 1. septembrim. Tā kā skolēnu skaits palielinās, skolā izremontēta arī vēl viena gaiša klase.

Esam ļoti pateicīgi ziedotājiem par nesavtību un atbalstu, jo bez finansiālās palīdzības šie lielie projekti nevarētu tikt realizēti!

Ieva Liede
"Nāc"
Nr. 27, 2005.g. augusts