Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Katoļu pamatskolu vadīs pr. Sergejs Ivanovs OP
28.08.2020 pl. 13:39
Liepājas Katoļu pamatskolu no 1. septembra vadīs tās jaunais direktors, dominikāņu tēvs Sergejs Ivanovs.

Piecpadsmit gadus Liepājas Katoļu pamatskolas direktores amatā ir nostrādājusi Iveta Kalniņa. Daudz laba padarīts, daudzas ieceres realizētas. Skola izaugusi. Izaugusi, lai pakāptos jaunā, kvalitatīvākā pakāpē. Uzsākts darbs pie jaunas skolas projektēšanas. Tomēr, apzinoties arī savas iespējas, skolas direktore kopā ar Liepājas diecēzes bīskapu Viktoru vienojās par stratēģiski jaunu soli –  skolas direktora maiņu. Pagāja trīs gadi, un tika atrasts cilvēks, kurš varētu uzņemties direktora pienākumus.
Liepājas Katoļu pamatskolas direktora amatā no š.g. 1.septembra stājas jauns, ļoti erudīts un sirdsgudrs cilvēks, priesteris Sergejs Ivanovs OP. Pedagogs, maģistrs un janvārī ieguvis doktora grādu. Priesteris Sergejs pazīst skolu, izprot skolas vērtības un ieguvis nelielu praksi gan mūsu kaimiņzemēs Lietuvā un Igaunijā, gan studiju laikā Polijā.

Visu vasaru abi direktori strādāja kopā, lai sagatavotu skolu jaunajam darba cēlienam, lai turpinātu visu iesākto. Novēlam jaunajam direktoram Dieva svētību un Dievmātes gādību jaunajā amatā. Direktorei Ivetai novēlam, lai Dievs palīdz šajā laikā sakrāt spēkus un atgriezties skolā ar jaunu sparu.

Vecākiem, skolēniem un skolotājiem ļoti lūdzam uzticēties šim lēmumam, pieņemt un atbalstīt. Jo šis lēmums ir par labu skolai.

1. septembrī abi direktori sagaidīs skolēnus Sv.Jāzepa katedrālē.