Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Mariatons Radio Marija Dienvidsudānā atbalstam
13.05.2022 pl. 15:26
No 11. – 13. maijam Radio Marija ēterā notiek Mariatons, kas ir labdarības akcija, kurā visas pasaules klausītāji atbalsta jaunu radio staciju izveidi vai grūtībās nonākušu Radio Marija uzturēšanai. Šogad ziedojumi tiek vākti, lai atbalstītu Radio Marija Dienvidsudānā.

Par Mariatona moto ir izvēlēti šādi vārdi: “tas, kurš lūdzas, nebaidās no rītdienas”.

Mēs visi priecājamies par iespēju klausīties Radio Marija Latvijā un piedzīvot kā Dievs izmanto šo instrumentu lai rādītu savus brīnumus un mīlestību ikvienam cilvēkam. Kad tas sāka pie mums skanēt 2015. gada 8. decembrī, tā bija dāvana no neskaitāmiem Radio Marija klausītājiem visā pasaulē. 2013. un 2014. gadā klausītāji Ukrainā, Lietuvā, Šveicē, Austrijā, Vācijā, Itālijā, Tanzānijā un daudzās citās valstīs ziedoja ne tikai savu radio staciju uzturēšanai, bet vēlējās dalīties savā priekā par šo projektu arī ar mums – latviešiem. Visi šie klausītāji, kuru vietējo radio staciju ikdienas izmaksu uzturēšana jau var šķist izaicinājums (Ukrainā bija sācies karš, daudzas Āfrikas valstis piedzīvo lielu nabadzību utt), tomēr atrada dažus eiro, lai ziedotu tos mums. Visi kopā viņi saziedoja 400 000 eiro, kas ļāva izveidot jaunu studiju Rīgā, iegādāt nepieciešamās iekārtas, raidītājus, kā arī apgūt trīs frekvences. Tas viss notika akcijas Mariatons ietvaros.

Mariatona akcija, kura šogad norisinās no 11. – 13. maijam ir iespēja pateikties Dievam par dāvanu, ko esam saņēmuši no viņa caur neskaitāmu labdaru dāsnumu visā pasaulē. Katrs klausītājs šajās dienās ir aicināts iesaistīties ēterā un padalīties, par ko viņš vai viņa ir pateicīgi Dievam, par žēlastībām, kas saņemtas caur RML.

Svinot Mariatonu un pateicoties Dievam par saņemtām žēlastībām un par pašu Radio, esam aicināti vienoties kopīgā lūgšanā. Lūgšanā, kurā varam slavēt Dievu, pateikties Viņam, kā arī izteikt lūgumus par turpmāku RM darbību visā pasaulē, par tās attīstību un uzticību savai misijai. Tāpat varam lūgt par visiem tiem cilvēkiem, kuri atbalstīja RM izveidi Latvijā. Mēs, iespējams, nekad nesatiksim nevienu no tiem, kuri ziedoja un lūdzās par mums, lai mēs varam piedzīvot to pašu brīnumu, ko viņi, bet mēs varam lūgties par šiem labdariem, lai Dievs viņiem bagātīgi atlīdzina par savu dāsnumu.

Šogad Mariatonam Pasaules ģimene ir izvirzījusi 13 projektus. Mēs – Latvija piedāvājam atbalstīt Radio Marija Dienvidsudānā. Tā ir jauna radio stacija, kura skan kopš 2019. gada. Divas frekvences pašlaik aizsniedz ap 530 000 iedzīvotāju. Pavisam šajā valstī ir 11 miljoni iedzīvotāju, no kuriem 6 miljoni ir katoļi. Šogad ir paredzēts atklāt galveno studiju, kā arī ir iespēja apgūt jaunu frekvenci, kas aizsniegtu vēl 20 000 iedzīvotāju. Kopējās projekta izmaksas ir 40 000 eiro.

Aicinām lūgties par brāļiem un māsām Dienvidsudānā, atbalstīt viņu Radio Marija paplašināšanos ar saviem ziedojumiem, kā arī dalīties ar savu pieredzi, ko Tev nozīmē Radio Marija.

Praktiski vari atbalstīt ar savu finasiālo ziedojumu!
ZVANOT PA TĀLRUNI 9000 67 69, TU ZIEDOSI €4.27 vai apmeklē sadaļu www.rml.lv/ziedo