Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Iznācis jaunākais laikraksta "Nāc" numurs
02.09.2022 pl. 17:31
Iznācis jaunais "Nāc" numurs, kurā lasītāji var iepazīties ar priestera Arņa Suleimanova rakstu, kurā var uzzināt kāds ir pamatojums Vissvētākās Jaunavas Marijas dzimšanas dienas svinībām 8. septembrī.

Laikraksta lappusēs lasāms plašs materiāls par svēto Helēnu - imperatora Konstantīna Lielā māti, kura savā svētceļojumā uz Svēto Zemi atrada svētā Krusta relikvijas.

Šovasar Liepājā norisinājās 5. liturģiskās mūzikas darbnīcas poļu komponista Pāvela Bembeneka (Paweł Bęmbenek) vadībā, avīzes vidējais atvērums veltīts dalībnieku liecībām un intervijai ar darbnīcu organizatori Kristīni Lociku. Savā vēstulē "Desiderio desideravi" - "Es ilgoties ilgojos" (Lk 22,15) pāvests Francisks pievērsies liturģijas tēmai, ar ieskatu vēstules bagātīgajā saturā iespējams iepazīties, lasot bīskapa Viktora Stulpina sagatavoto materiālu.
Avīzē lasāmas arī ziņas par vasarā notikušajiem nozīmīgajiem notikumiem Aizputē, Kuldīgā un Liepājā. Ikviens aicināts baznīcu grāmatu galdos vaicāt pēc jaunā izdevuma "Nāc" un veltīt laiku, lai bagātinātos, lasot garīga satura rakstus.

Izdevuma redaktore Ieva Liede