Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Drīzumā Radio Marija varētu sākt skanēt Tukumā, Saldū un Rēzeknē
28.10.2022 pl. 12:31

„Pēdējos divos gados Dievs mūs ir svētījis ar iespēju paplašināt savu skanējumu Tukumā, Saldū un Rēzeknē, kas ir fantastiska iespēja mums sludināt Labo Vēsti un būt par iepriecinājumu šo pilsētu iedzīvotājiem,” ar pateicību saka Radio Marija Latvija komanda.

Lai uzsāktu skanējumu visās 3 pilsētās ir jāveic pēdējie darbi. Radio septembra mēneša tekošie izdevumi sastādīja 15 646,99 un visu plānoto finansējumu nebija iespējams novirzīt paplašināšanās darbiem Tukumā, Saldū un Rēzeknē, tāpēc tika lūgts Radio Marija Pasaules Ģimenes atbalsts, kuri piekrita dot 10 000 EUR aizdevumu, lai iegādātu nepieciešamās iekārtas skanējuma uzsākšanai visās trīs pilsētās.  

Šobrīd no Radio Marija Pasaules Ģimenes pārstāvjiem ir saņemtas visas nepieciešamās iekārtas skanējuma uzsākšanai. Tagad Radio Marija Latvija telpās notiek pēdējie iekārtu pārbaudes un komplektācijas darbi, lai tās varētu transportēt uz izvēlētajiem torņiem, kur iekārtas tiks izvietotas, samontētas un pārbaudītas, taču, lai tas varētu notikt, tad ir nepieciešami vēl 6 043 EUR. Radio Marija Latvija vēršas pie klausītājiem ar lūgumu atbalstīt šos pēdējos uzstādīšanas darbus, lai jau decembrī radio varētu skanēt Tukumā, Saldū un Rēzeknē.  

Lai varētu uzsākt skanējumu, ir nepieciešams atbalsts:

Antenas projekta izmaksas Tukumā: 968 EUR  

Antenas, raidītāja u.c. iekārtu uzstādīšana Tukumā: 3012,90 EUR 

Transporta izmaksas iekārtu nogādāšanai Saldū: 300 EUR 

Nomas maksa augstkāpēja aprīkojumam iekārtu uzlikšanai Saldū: 90 EUR 

Ierīkošanas izmaksas Rēzeknē: 622,22 EUR 

Iekārtu transportēšanas izdevumi no Itālijas: 1050 EUR  

Atbalstīt radio skanējumu FM frekvencēs Saldū, Tukumā un Rēzeknē var, ziedojot Radio Marija Latvija ŠEIT.

Rml.lv