Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Jau divpadsmito reizi Latvijā notiks "GLS Latvija Vadītāju konference"
22.11.2022 pl. 15:32
Lai veicinātu personības izaugsmi, palīdzētu apgūt labas vadības prasmes un iedvesmotu sasniegt savu profesionālo un personīgo potenciālu, šomēnes, 25. un 26.novembrī, Rīgā, Ūnijas ielā 99, notiks ikgadējā “GLS Latvija Vadītāju konference”.

Tas ir notikums, kas vairāk nekā 130 pasaules valstīs 60 valodās pulcē aptuveni 2,5 miljonus skatītāju, savukārt Latvijā norisināsies jau 12.reizi.

Kā kļūt par vadītāju, kas iedvesmo? Kā vairot savu iekšējo enerģiju un spēku? Kā sasniegt jaunu līmeni savā profesionālajā izaugsmē? Kā izveidot dziļas un noturīgas attiecības ar apkārtējiem? Kā kļūt par vislabāko sevis versiju? Par to konferencē runās gan desmit augsta līmeņa lektori no ASV, gan spilgti iedvesmas piemēri no Latvijas.

ASV kinorežisors, Oskara balvas ieguvējs Rons Hovards konferences dalībniekus uzrunās par to, kā apvienot profesionālas vadības prasmes ar radošumu un kā attīstīt labas stāstīšanas (storytelling) iemaņas. “New York Times” bestselleru autors, mācītājs septītajā paaudzē Džūda Smits dalīsies ar to, kāds spēks piemīt atklātībai, godīgumam, ievainojamībai un autentiskumam. Savukārt pasaulē vadošās garīgo resursu lietotnes “YouVersion” autors Kreigs Grešels atklās, kuras rakstura īpašības vadītājam palīdz sasniegt izcilību un kā tās izkopt.

Visu ārvalstu lektoru uzrunas tiks translētas video formātā, bet klātienē ar personīgo pieredzi dalīsies starptautisku atpazīstamību guvušās jaunās filmas “Māsas” režisore Linda Olte, Latvijā vadošā runas pedagoģe Zane Daudziņa, pedagoģijas doktors Manuels Fernandezs, kā arī uzņēmējdarbības eksperti Andris un Gunita Lankas (“Desol Training”, “Valodu Vēstniecība”). Konferences moderators būs žurnālists, producents un TV personība Ansis Bogustovs. Konferenci ar muzikālo daļu papildinās grupa “My Radiant You”.

Vairāk informācijas: www.glslatvija.lv